S*ksi iç çamaşırları???

Kızlar esim daha kadinsi daha suh seyler giymemi istiyor ama ben kendimi hic oyle seyler giyerken dusunemiyorum ciddi olamiyorum hep pofuduk pijamalarim olsun istiyorum sizce ne yapmaliyim nasil baslamaliyim ufak ufak adimlarla bu tarz giyinmeye
Ufak falan boşver pat diye gir mevzuya
Şuh giyinmek için öyle hissettirecek koca da lazım öyle pat diye olmuyor bu işler koca da teşvik etmeli keramet çamaşırda değil

Ufak falan boşver pat diye gir mevzuya
Şuh giyinmek için öyle hissettirecek koca da lazım öyle pat diye olmuyor bu işler koca da teşvik etmeli keramet çamaşırda değil
ya biraz sey gibiyim son su kiloyu da vereyim öyle giyerim nasıl olsa yakısmaz gibi cok ta değil 57 kiloyum ama mankenlerdeki gibi dursun istiyorum herhalde bende

ya biraz sey gibiyim son su kiloyu da vereyim öyle giyerim nasıl olsa yakısmaz gibi cok ta değil 57 kiloyum ama mankenlerdeki gibi dursun istiyorum herhalde bende
Aman kocan Brad Pitt değilse salla gitsin. Doğurunca o 57 kilolar hayal oluyor
Kocalar fark etmiyor öyle fizik mizik, etkilendikten sonrası malum

Valla euro değilse dans yerini bulmamış demektir

Konu sahibi icin böyle seyleri giymekten utanmayin kimse sizden manken vücudu beklemiyor herkesin beğenmediği bir yeri, bir şeyi vardır vücudunda. Eşinizin bunu size gelip söylemesi güzel bir şey bence. Dikkate alıp giyebilirsiniz. Ben hiç utanmam alır giyerim hem kendimi içinde iyi hissediyorum hemde kocamin çok beğendiğini hissediyorum bakışlarından falan dhhddhjd

Giyin giyin cok güzel oluyor kendininde hoşuna gidiyor kocaları söylemiyorum bile bende 57 kiloyum doğum göbeğim var biraz adamlar kiloyu dert etmiyor hemde hiçççç iki bebenin uyku düzenini kurduktan sonra anca özümüze dönebildik yiyorsa bişey desin

Geçen gün niye giymiyorsun aldıklarını dedi. Ben de dedim giydim güldün gerek yok
Hahahhaha ya ben de güldü diye sinirlenip gidip çıkarmıştım ah sana bi daha gecelik diye söverekten. Sonra ne olduysa yine bozdum yeminimi neyse giye giye alışacaklar napalim bizim de kaderimiz buymuş

Yalnız değilmişimmm benimki de önce gülüyor. O gülünce boğmak istiyorum onu sonra kadınlara libido killer desinler
Geçen gün niye giymiyorsun aldıklarını dedi. Ben de dedim giydim güldün gerek yok
Hahahhaha ya ben de güldü diye sinirlenip gidip çıkarmıştım ah sana bi daha gecelik diye söverekten. Sonra ne olduysa yine bozdum yeminimi neyse giye giye alışacaklar napalim bizim de kaderimiz buymuş
tabii evde her halimizi görünce komik geliyor heralde gözlerine ama sanki kendiler smokinle geziyor. Asıl onların giyip bizi baştan çıkarması gerekiyor

Kaç yaşındasın?
Çocuk gibi pembe pofuduk pijama ritüelini artık bırakman gerekmiyor mu sence de? Bu çocuksu halinle adamın libidosu nasil yükselsin? Kim bir çocuğa yükselir ki? Muhtemelen eşin psikolojik olarak kendini kötü hissediyordur. Yoksa sana niye söylesin? Seni her halinle arzuluyordur eminim. Sorun bence eşinin hissettigi bu duygu.

Kendine pamuklu, rahat ama kadınsı çamaşırlar al. Pamuklu g-stringler var. Brazilian donlar var. Günlük olarak bunları kullanmaya başla. Gecelik olarak da babydoll, mini elbise, şortlu takım gecelikler gibi rahat şeyler tercih edebilirsin.

Bence eşinle birlikte iç çamaşırı alışverişi yapmalısın. O beğensin senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…