- 28 Ağustos 2024
- 418
- 598
- 18
- Konu Sahibi prensesperii
-
Yalnız değilmişimmm benimki de önce gülüyor. O gülünce boğmak istiyorum onu sonra kadınlara libido killer desinlerSen bir kadınsın bence giy tabi. Kendini daha ateşli hissedersin. Ben arada giyiyorum. Eşim önce gülüyor sonrası malum
Ufak falan boşver pat diye gir mevzuyaKızlar esim daha kadinsi daha suh seyler giymemi istiyor ama ben kendimi hic oyle seyler giyerken dusunemiyorum ciddi olamiyorum hep pofuduk pijamalarim olsun istiyorum sizce ne yapmaliyim nasil baslamaliyim ufak ufak adimlarla bu tarz giyinmeye
ya biraz sey gibiyim son su kiloyu da vereyim öyle giyerim nasıl olsa yakısmaz gibi cok ta değil 57 kiloyum ama mankenlerdeki gibi dursun istiyorum herhalde bendeUfak falan boşver pat diye gir mevzuya
Şuh giyinmek için öyle hissettirecek koca da lazım öyle pat diye olmuyor bu işlerkoca da teşvik etmeli keramet çamaşırda değil
Aman kocan Brad Pitt değilse salla gitsin. Doğurunca o 57 kilolar hayal oluyorya biraz sey gibiyim son su kiloyu da vereyim öyle giyerim nasıl olsa yakısmaz gibi cok ta değil 57 kiloyum ama mankenlerdeki gibi dursun istiyorum herhalde bende
Geçen gün niye giymiyorsun aldıklarını dedi. Ben de dedim giydim güldün gerek yokYalnız değilmişimmm benimki de önce gülüyor. O gülünce boğmak istiyorum onu sonra kadınlara libido killer desinler
Böyle bir şey yaşandı mı gerçekten hahahshssjsjdYa buralarda bir kadının hikayesi vardı seksi olmak için dansöz kıyafeti almıştı. Zil takıp dans etmişti falan. Kocası gülme krizine girip alnına para yapıştırmıştı. Onu bulma ihtimalimiz yok dimi
Evet evet uzun uzun anlatmıştı organizasyonu. İki çocuğunu annesine yollamıştı falan. Ya direkt buraya yazılmıştı ya da biri dış bir kaynaktan yazının linkini paylaşmıştıBöyle bir şey yaşandı mı gerçekten hahahshssjsjd
Vay be hahahahshshsEvet evet uzun uzun anlatmıştı organizasyonu. İki çocuğunu annesine yollamıştı falan. Ya direkt buraya yazılmıştı ya da biri dış bir kaynaktan yazının linkini paylaşmıştı
Valla euro değilse dans yerini bulmamış demektirYa buralarda bir kadının hikayesi vardı seksi olmak için dansöz kıyafeti almıştı. Zil takıp dans etmişti falan. Kocası gülme krizine girip alnına para yapıştırmıştı. Onu bulma ihtimalimiz yok dimi
Jdjdkd hiç değilse elbisenin parası çıkmış olsunValla euro değilse dans yerini bulmamış demektir
Giyin giyin cok güzel oluyor kendininde hoşuna gidiyor kocaları söylemiyorum bileya biraz sey gibiyim son su kiloyu da vereyim öyle giyerim nasıl olsa yakısmaz gibi cok ta değil 57 kiloyum ama mankenlerdeki gibi dursun istiyorum herhalde bende
Hahahhaha ya ben de güldü diye sinirlenip gidip çıkarmıştım ah sana bi daha gecelik diye söverekten. Sonra ne olduysa yine bozdum yeminimiGeçen gün niye giymiyorsun aldıklarını dedi. Ben de dedim giydim güldün gerek yok
haklısın zaten önemli olan özgüven dimiAman kocan Brad Pitt değilse salla gitsin. Doğurunca o 57 kilolar hayal oluyor
Kocalar fark etmiyor öyle fizik mizik, etkilendikten sonrası malum
Giyin giyin cok güzel oluyor kendininde hoşuna gidiyor kocaları söylemiyorum bilebende 57 kiloyum doğum göbeğim var biraz adamlar kiloyu dert etmiyor hemde hiçççç iki bebenin uyku düzenini kurduktan sonra anca özümüze dönebildik yiyorsa bişey desin
Geçen gün niye giymiyorsun aldıklarını dedi. Ben de dedim giydim güldün gerek yokYalnız değilmişimmm benimki de önce gülüyor. O gülünce boğmak istiyorum onu sonra kadınlara libido killer desinler
tabii evde her halimizi görünce komik geliyor heralde gözlerine ama sanki kendiler smokinle geziyor. Asıl onların giyip bizi baştan çıkarması gerekiyorHahahhaha ya ben de güldü diye sinirlenip gidip çıkarmıştım ah sana bi daha gecelik diye söverekten. Sonra ne olduysa yine bozdum yeminimineyse giye giye alışacaklar napalim bizim de kaderimiz buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?