S*ksi iç çamaşırları???

prensesperii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
55
15
3
Kızlar esim daha kadinsi daha suh seyler giymemi istiyor ama ben kendimi hic oyle seyler giyerken dusunemiyorum ciddi olamiyorum hep pofuduk pijamalarim olsun istiyorum sizce ne yapmaliyim nasil baslamaliyim ufak ufak adimlarla bu tarz giyinmeye

Kızlar esim daha kadinsi daha suh seyler giymemi istiyor ama ben kendimi hic oyle seyler giyerken dusunemiyorum ciddi olamiyorum hep pofuduk pijamalarim olsun istiyorum sizce ne yapmaliyim nasil baslamaliyim ufak ufak adimlarla bu tarz giyinmeye
Seksi niye sansürledin ki

Yani biraz yatak odanıza renk katmalısınız hep monoton aynı olmaz eşinin de hakkı senle güzel ilişki içerisinde olması.. sana açıkca isteğini paylaşabiliyor iletişim kuruyor fikrini beyan ediyorsa sende cabalamalısın bunu yapan çok az erkek var bil.. hiç fantezi giymediiysen cırtlak pembe kırmızı renklere bakabilirsin takımlı iç çamaşırlar var başta adım atmak için yeterli yada gecelik alabilirsin satenler güzel oluyor bunları pofuduk pijamaların içine giyebilirsin

Kendisi sizde görmek istediği bir iç çamaşırını hediye edebilirdi aslında :) O da don atlet giymiyordur inş

Valla ben giymiyorum hiç uğraşamam saçma sapan kıyafetlerle kötü de giymem genelde vs ya da marks and spencer memelerim büyük sırtım dar sarkık yok çoğu büyük sütyen benim cup ölçümde toparlayıcı babaanne sütyeni gibi. o ağı incili poposu açık jartiyerli şeyleden hiç almadım. Pijamalarım da hep pofuduk hatta tulumum var giyilebilir battaniye giyiyorum sweatshirt gibi. Libido killer olabilirim herhalde

Ben çok severim iç çamaşırı alışverişini. Boşandığı halde bekarım ama yine de öyle çamaşırlar almak , giyinmek isterim .evliyken çeşit çeşit giyinirdim . Evliliği kurtarmak için üstün bir faydası olmadığının ornegiyim .ama ben sevdiğim için kendime giyinirdim

Kredi kartini verecek mi

Sen bir kadınsın bence giy tabi. Kendini daha ateşli hissedersin. Ben arada giyiyorum. Eşim önce gülüyor sonrası malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…