S&H'nin Huzur Dolu Yuvasına Hoşgeldiniz

yatak odandaki halı benim aynı eski evimdeki yatak odası halısı. ben o halıdan neler çektim içine kıl dolar süpürge çekmez neler neler hemen verdim ihtiyacı olan birisine. yeni mobilyalarıma uygun halı aldım. çok rahat ettim naylonumsu olduğu için herşey yapışıyor kurtulduğum içim nasıl rahatım anlatamam sil sil canım çıkmıştı baya bi :bbo: yeni alma imkanın varsa ben gibi aynı şekilde halıdan müzdaripsen bir an önce at kurtul derim...

evet içine çok kıl gidiyor ama ben hiç sorun yaşamadım halımdan.elektrik süpürgesiyle alıyorum tertemiz oluyor.birde naylonsu demişsin benimkisi naylonsu değil canım...benimkinin markası merınos seninkisidemi aynı.

Canım evin de mobilyaların da çok hoş ama antrende duvarların fayas olması gözü rahatsız ediyor. Hoş durmuyor. Onun dışında herşey güzel...
Güle güle otur...
çok teşekkür edrim
hersey cok guzel mutlulukla yasayına.s.
amin.çok teşekkür ederim

güle güle otur.
teşekkür edrim

evet benimkide merinos tipi modeli herşeyi aynı zaten aynısı demiştim azda olsa naylon var içinde ondan yapışıyor işte... neyse memnunsan sorun yok

Çok güzel..Güle güle oturun :)

3018.jpg

Fakat bu yatak biraz küüçük değil mi sempatiksalakcinni
Ben anca sığarım buna ( dağınık uyurum da ) :1: :1:

Holdeki örtünün manevi değerini öğrenince şimdi gözüme çook daha güzel göründü. zaten evleri ev yapan yaşattığı bu manevi duygulardır.

Holdeki örtünün manevi değerini öğrenince şimdi gözüme çook daha güzel göründü. zaten evleri ev yapan yaşattığı bu manevi duygulardır.

hakikaten öyle....bana hediye edilen şeylere okadar çok önem veriyorumki onları evimin en güzel yerlerinde kullanıyorum..hele birde o hediye anneden olunca işte o bambaşka birseysenağlama..

sadece koridor güzel olmus..Salon cok iç karartıcı , oturma odası renk cümbüşü olmus.Evi sadelestirmelisin ben mobilya secimini beğenmedim..Mutlulukla otur en önemlisi bu.

sadece koridor güzel olmus..Salon cok iç karartıcı , oturma odası renk cümbüşü olmus.Evi sadelestirmelisin ben mobilya secimini beğenmedim..Mutlulukla otur en önemlisi bu.

fikirlerine saygı duyuyorum... allah herkesin evinden mutluluğu eksik etmesin

ne güzel tertemiz eviniz var..bişey sorucam antredeki halıdan memnun musunuz çoğu kişği saçaklı halı almayın dedi bize ben çok beğeniyorum ama kullanımı zormuş doğrumu?

Back
X