Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ben geldim evineeeeeeeee.
çok güzel,güle güle oturun canım.
aslında ben hamster beslemek istiyordum ama eşim izin vermedi.oda bana istanbuldan oyuncagını almış:)sağlık ve huzurla oturun evinizde...
bu arada salonda gördüğümde o beyaz faremi tavşanmı anlıyamadım ama bir an gerçek sandım:))
sonra oturma odasında görünce oyuncak olduğunu anladım...yani öyle umuyorum:))
çok teşekkür edrimGüle Güle otur meslektaşım.Evin çok güzel kaydirigubbakcemile2
evet canım bende oturma odasını sevmiyorum.buraya taşındığımızda bir oda daha bos kalınca uygun fiyatta bir koltuk aldık ve evdeki halıyı serdim yeni halı almadım.çünkü allah nasip ederse seneye ev alacagız.ozaman kendi evimde odayı değiştirecegim.geçici olarak bunu kullanmak zorundayım şimdilikgiriş çok hoşuma gitti..
morlu odaya o halı hiçmi hiç gitmemiş.
aminnnn inş.allah herkesin yuvasından mutluluğu ve huzurı hiç eksik etmesin.herşey çok güzelde canım...
oturma odana o halı hiç gitmemiş...
koltuklarına uygun bi halı tercih etsen daha güzel olur bence...
Allah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin.mutluluklar....
çok güzel tertipli düzenli ,eşyaların çok hoş ,herşey güzel de gelelim eleştirilere ,kiracısın sanırım ama acil tarafından ev sahibi ile konuş ve salon ve diğer odalarını o mavi renginden kurtar ,duvarların rengi çok kötü ,eşyanı göstermemiş bile ,soğuk bir ortam yaratmış evinde ,güzel sıcak bir krem tonları (kese kağıdı ,kum beji v.s ) çok hoş olur ,salonuna tüllerin yanına kalın fon perde yaptır ,kahve tonları uyar ,onun dışında oturma odana koltuklarına uyumlu lila krem tonlarında shaggy halı süper olur ,mutfak güzel beğendim ,yatak odan da öyle çok hoş ,onun dışında allah huzur mutluluk versin güle güle otur canım ..
çok teşekkür edrim.aminallah agiz tadi versin..iyigunlerde otur...:))
çok teşekkür ederimmutlu ve huzurlu olsun yuvan çok güzel canım...
evet doğru söylüyorsunuz arkadaslar.eylül 166 cevap yazmıstım halı hakkında ama gene yazayım canım...misafir odamdahi halının bir eşi daha var.onu kullanmak istiyorum ama.bu halımın bile başına neler geldi.çay dökülmesi,meyvasuyu vs.çocuklu misafirlerim geldiği için o halımı koyup kullanamıyorum.şimdiden o halımın yıkana yıkana yıpranması istemiyorum.çünkü allah naip ederse seneye ev alacagız ozaman hiç düşünmeden kullanacagım:kedi:+3sempatiksalakcinni şöyle beyaz üstüne lila geomezrik çizgiler ya da çiçeklerden bir halı o odayla inanılmaz bütünlük sağlar bence deeolumunekankayizsmile rabbim ağzınızın tadını bozmasınnhihoyyyt
teşekkür edrimgüle güle oturun..
mobilya secimleriniz cok güzel, ama bi arkadasinda dedigi gibi her yerde ki o mavi renk kahvenegi mobilyalarinizla cok uyumsuz olmus
ayrica antreyi fanyans olarak ilk defa görüyorum, cok garibime gitti...
banyo havasi vermis...
antrede duvarlarinda fanyans cok alakasiz geldi :sm_confused:
allah agiz tadiyla, huzurla oturmayi nasip etsin... :kedi:
ben çiçeklere bayıldım ne güzel her yerde bende evimde istiyorum ama bakamam heralde 2 canavara anca yetiyorumkaydirigubbakcemile3
teşekkür edrim.amin allah kimsenin agız tadını bozmasıngüle güle ağız tadıyla oturun inşallah
her şey çok hoş görünüyor ağız tadıyla oturun mutluluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim
aynen ne akla hizmet antreyi fayans yapmışlar çok tuhaf ..
allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin.bişeyi mrk ettim.ev sizinmi yoksa kiracımısınız?eğer kiracysanız evinizin boyasıını değiştirmeyebilirsiniz.ama eğer ev sizinse o eve eşyaya mavi hiçmi hiç gitmemiş.oturma odanızdaki koltukların rengi hoş.halınız uymamış.yatak odasındaki halılarınızı beğendim.
şimdiden fikirlerin için çok teşekkür ediyorum...duvar kağıdı yapmayı çok düşündüm ama ev sahibim evde değişiklik yapmama izin vermiyor malesef:gitme:sanki duvarının rengi çok güzelmiş gibiGüle güle sağlık,mutlulukla oturun inşallah..Ev gerçekten çok güzel ama madem resimleri koydunuz dikkatimi çeken birkaç ufak şeye değinmek istiyorum.
Salondaki koltuk kırlentlerinin deseninin aynısından duvar kağıtları var piyasada.. salonun bir duvarı o duvar kağıdı ile kaplansa diğer duvarlar da uygun bir renge boyansa tam bir bütünlük olacak.ama sizin kirada olmanız nedeniyle bu sadece bir yorum olarak kalıyor.
Beyaz eşyanıza daha doğrusu gri eşyanıza bakınca ben de griye dönmeye karar verdim. eğer yenilersem gri alıcam sizin gibi. Beyaz çok sırıtıyor.
salon duvarındaki (sanırım orada) manzara tablonuzu beğenmedim.çok basit durmuş. daha modern bir objeliresim asarsanız eve daha çok hava katar bence.
Mobilyalarınızı ve salon halkınızı beğendim. Zevkli seçimler bence.
Holdeki fayansların üzerindeki örtüyü anlayamadım.Pek hoş görünmüyor bence.
Dediğim gibi bunlar teferruat. Ama bakınca temiz, zevkli, güzel bir yuva. Allah nazarlardan korusun.
Sevgiler.
güle güle oturun