S&H'nin Huzur Dolu Yuvasına Hoşgeldiniz

sağlık ve huzurla oturun evinizde...
bu arada salonda gördüğümde o beyaz faremi tavşanmı anlıyamadım ama bir an gerçek sandım:))
sonra oturma odasında görünce oyuncak olduğunu anladım...yani öyle umuyorum:))
aslında ben hamster beslemek istiyordum ama eşim izin vermedi.oda bana istanbuldan oyuncagını almış:)

Güle Güle otur meslektaşım.Evin çok güzel kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür edrim

giriş çok hoşuma gitti..
morlu odaya o halı hiçmi hiç gitmemiş.
evet canım bende oturma odasını sevmiyorum.buraya taşındığımızda bir oda daha bos kalınca uygun fiyatta bir koltuk aldık ve evdeki halıyı serdim yeni halı almadım.çünkü allah nasip ederse seneye ev alacagız.ozaman kendi evimde odayı değiştirecegim.geçici olarak bunu kullanmak zorundayım şimdilik

herşey çok güzelde canım...
oturma odana o halı hiç gitmemiş...
koltuklarına uygun bi halı tercih etsen daha güzel olur bence...
Allah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin.mutluluklar....
aminnnn inş.allah herkesin yuvasından mutluluğu ve huzurı hiç eksik etmesin.
evet halım hiç uygun degil ama gecici bir süre bunu kullanmak zorundayım.inş.kendi evime artık....

çok güzel tertipli düzenli ,eşyaların çok hoş ,herşey güzel de gelelim eleştirilere ,kiracısın sanırım ama acil tarafından ev sahibi ile konuş ve salon ve diğer odalarını o mavi renginden kurtar ,duvarların rengi çok kötü ,eşyanı göstermemiş bile ,soğuk bir ortam yaratmış evinde ,güzel sıcak bir krem tonları (kese kağıdı ,kum beji v.s ) çok hoş olur ,salonuna tüllerin yanına kalın fon perde yaptır ,kahve tonları uyar ,onun dışında oturma odana koltuklarına uyumlu lila krem tonlarında shaggy halı süper olur ,mutfak güzel beğendim ,yatak odan da öyle çok hoş ,onun dışında allah huzur mutluluk versin güle güle otur canım ..

evet kiracıyımboshayallersmile..ev sahibim evde değişiklik yapmama izin vermiyor.yanı ben burdan taşınıncaya kadar sanırım o mavi odalardan kurtulamayacagımeyvahedigeldismile.evet misafir odamdaki perdelerimin yanına kalın fon düşünüyorum ama kiracı olunca yaptırmadım canım.oturma odamdaki halıya gelince o hali önceki evimde ütü odamdayı buraya bir oda daha yapmak zorunda kaldık ve masraf yapmamak için bu halıyı koydum.misafir odamdaki halının çifti var ama onu kullanamıyorum çünkü çocuklu misafirlerim geliyor...bu halıma bile neler döküldü:gitme: o yüzden kırem halımı kullanmıyorum.artık bu değişikliklerinin hepsini kendi evimde yaparım.fikirleriniz için çok teşekkür ederim...a.s.

allah agiz tadi versin..iyigunlerde otur...:))
çok teşekkür edrim.amin

mutlu ve huzurlu olsun yuvan çok güzel canım...
çok teşekkür ederim

+3sempatiksalakcinni şöyle beyaz üstüne lila geomezrik çizgiler ya da çiçeklerden bir halı o odayla inanılmaz bütünlük sağlar bence deeolumunekankayizsmile rabbim ağzınızın tadını bozmasınnhihoyyyt
evet doğru söylüyorsunuz arkadaslar.eylül 166 cevap yazmıstım halı hakkında ama gene yazayım canım...misafir odamdahi halının bir eşi daha var.onu kullanmak istiyorum ama.bu halımın bile başına neler geldi.çay dökülmesi,meyvasuyu vs.çocuklu misafirlerim geldiği için o halımı koyup kullanamıyorum.şimdiden o halımın yıkana yıkana yıpranması istemiyorum.çünkü allah naip ederse seneye ev alacagız ozaman hiç düşünmeden kullanacagım:kedi:

güle güle oturun..
teşekkür edrim

mobilya secimleriniz cok güzel, ama bi arkadasinda dedigi gibi her yerde ki o mavi renk kahvenegi mobilyalarinizla cok uyumsuz olmus
ayrica antreyi fanyans olarak ilk defa görüyorum, cok garibime gitti...
banyo havasi vermis...
antrede duvarlarinda fanyans cok alakasiz geldi :sm_confused:

allah agiz tadiyla, huzurla oturmayi nasip etsin... :kedi:

evet bende aynı dertten muzdaribim.ilk defa bende kiralık evde böyle bir renkle karşılasıyorum.değiştirmek istesem ev sahibim izin vermez artık böyle oturacagım.antremdeki fayansta bence hiç iyi değil çünkü burası sıcak ve nemi yüksek bir yer duvarlar hava almadığı için dısardan içeri girerken hafif bir koku oluyor.yanı 1 hafta ev hiç havalanmamış gibi öyle bir koku oluyor.hiç memnun değilim.mutfagımda öyle ama orda fazla koku olmuyor çünkü mutfak kapım sürekli açık oluyor.
inanaırmısın bende bu evde sizi ilkleri görüyorumkaydirigubbakcemile3

ben çiçeklere bayıldım ne güzel her yerde bende evimde istiyorum ama bakamam heralde 2 canavara anca yetiyorumkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim.bende çok seviyorum çiçekleri eve çok güzel bir hava katıyor bence
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
teşekkür edrim.amin allah kimsenin agız tadını bozmasın

her şey çok hoş görünüyor ağız tadıyla oturun mutluluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim

aynen ne akla hizmet antreyi fayans yapmışlar çok tuhaf ..

paralarımı bol gelmişte harcayacak yer bulamamışlar sanırımyerimseniben

kaydirigubbakcemile3ThirtyFouR;kusura bakma yanlış yazmıısm inanaırmısın bende bu evde sizi ilkleri görüyorum demişim.

siizn gibi bende ilkleri görüyorum diyecektim

allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin.bişeyi mrk ettim.ev sizinmi yoksa kiracımısınız?eğer kiracysanız evinizin boyasıını değiştirmeyebilirsiniz.ama eğer ev sizinse o eve eşyaya mavi hiçmi hiç gitmemiş.oturma odanızdaki koltukların rengi hoş.halınız uymamış.yatak odasındaki halılarınızı beğendim.

allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin.bişeyi mrk ettim.ev sizinmi yoksa kiracımısınız?eğer kiracysanız evinizin boyasıını değiştirmeyebilirsiniz.ama eğer ev sizinse o eve eşyaya mavi hiçmi hiç gitmemiş.oturma odanızdaki koltukların rengi hoş.halınız uymamış.yatak odasındaki halılarınızı beğendim.

maalesef kiracıyım:1no2: bende evimin boyasından muzdaribim.nasıl bir akla mantıkla evi maviye boyamışlar anlamış degilim. evet oturma odamdaki halı uymuyor.misafir odamdaki halının aynısı var onu serecektim ama çocuklu misafirim çok geliyor bu halının bile başına neler geldi.bende o krem halıyı sermedim allah nasip ederse seneye ev alacagım halım yıpranmasın diye sermiyorum.1 yıl daha bu mavi duvarlı evde oturmak zorundayım maalesefmafoldumben.

Güle güle sağlık,mutlulukla oturun inşallah..Ev gerçekten çok güzel ama madem resimleri koydunuz dikkatimi çeken birkaç ufak şeye değinmek istiyorum.
Salondaki koltuk kırlentlerinin deseninin aynısından duvar kağıtları var piyasada.. salonun bir duvarı o duvar kağıdı ile kaplansa diğer duvarlar da uygun bir renge boyansa tam bir bütünlük olacak.ama sizin kirada olmanız nedeniyle bu sadece bir yorum olarak kalıyor.
Beyaz eşyanıza daha doğrusu gri eşyanıza bakınca ben de griye dönmeye karar verdim. eğer yenilersem gri alıcam sizin gibi. Beyaz çok sırıtıyor.
salon duvarındaki (sanırım orada) manzara tablonuzu beğenmedim.çok basit durmuş. daha modern bir objeliresim asarsanız eve daha çok hava katar bence.
Mobilyalarınızı ve salon halkınızı beğendim. Zevkli seçimler bence.
Holdeki fayansların üzerindeki örtüyü anlayamadım.Pek hoş görünmüyor bence.
Dediğim gibi bunlar teferruat. Ama bakınca temiz, zevkli, güzel bir yuva. Allah nazarlardan korusun.
Sevgiler.

Güle güle sağlık,mutlulukla oturun inşallah..Ev gerçekten çok güzel ama madem resimleri koydunuz dikkatimi çeken birkaç ufak şeye değinmek istiyorum.
Salondaki koltuk kırlentlerinin deseninin aynısından duvar kağıtları var piyasada.. salonun bir duvarı o duvar kağıdı ile kaplansa diğer duvarlar da uygun bir renge boyansa tam bir bütünlük olacak.ama sizin kirada olmanız nedeniyle bu sadece bir yorum olarak kalıyor.
Beyaz eşyanıza daha doğrusu gri eşyanıza bakınca ben de griye dönmeye karar verdim. eğer yenilersem gri alıcam sizin gibi. Beyaz çok sırıtıyor.
salon duvarındaki (sanırım orada) manzara tablonuzu beğenmedim.çok basit durmuş. daha modern bir objeliresim asarsanız eve daha çok hava katar bence.
Mobilyalarınızı ve salon halkınızı beğendim. Zevkli seçimler bence.
Holdeki fayansların üzerindeki örtüyü anlayamadım.Pek hoş görünmüyor bence.
Dediğim gibi bunlar teferruat. Ama bakınca temiz, zevkli, güzel bir yuva. Allah nazarlardan korusun.
Sevgiler.
şimdiden fikirlerin için çok teşekkür ediyorum...duvar kağıdı yapmayı çok düşündüm ama ev sahibim evde değişiklik yapmama izin vermiyor malesef:gitme:sanki duvarının rengi çok güzelmiş gibi:kızgın: evet beyaz eşyaşlarımdan çok memnunum mutfagıma ayrı bir hava katıyor.oturma odasındaki tabloya gelince o tablo aslında misafir odası için alınmıştı.ama misafir odam biraz küçük olduğu için tablo bogdu.bende oturma odasına asmıştım ama dediğiniz gibi tablo hiç olmamış.akşam eve gidince ilk onu kaldıracağımyerimseniben
holdeki fayansın üzerindeki örtüde annemden hatıra.onu sandık içlerine koymaya kıyamadım...:kedi:

Canım evin de mobilyaların da çok hoş ama antrende duvarların fayas olması gözü rahatsız ediyor. Hoş durmuyor. Onun dışında herşey güzel...
Güle güle otur...

yatak odandaki halı benim aynı eski evimdeki yatak odası halısı. ben o halıdan neler çektim içine kıl dolar süpürge çekmez neler neler hemen verdim ihtiyacı olan birisine. yeni mobilyalarıma uygun halı aldım. çok rahat ettim naylonumsu olduğu için herşey yapışıyor kurtulduğum içim nasıl rahatım anlatamam sil sil canım çıkmıştı baya bi :bbo: yeni alma imkanın varsa ben gibi aynı şekilde halıdan müzdaripsen bir an önce at kurtul derim...

Back
X