S&H'nin Huzur Dolu Yuvasına Hoşgeldiniz

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
arkadaşlar kk ya uzun zamandır üyeyim.herkesin evini görünce bende heveslendim ve ekliyeyim dedim.ben 2 yıllık evliyim ve bu benim ikinci evim iş dolayısıyla tasınmak zorunda kaldık.ilk evime göre küçük ama olsun ben genede evimi seviyorum..neyse arkadaslar bu resimleri çektikten sonra evimde birkaç değişiklikler daha yaptım onlarıda bir ara çekip koyarım.evimde beğenmediğiniz yer olursa söyleyin bütün fikirlere açığım.

ANTREM

kk dan görüpte yaptığım mumluklarhihoyyyt

MİSAFİR ODAMA DOĞRU GİDİYORUZkaydirigubbakcemile4

MUTFAKLA DEVAM EDELİM:hulya:

SIRA GELDİ OTURMA ODASINA-tatlicadiarzu-

ömrümün sahibi ve benopuyorumnanaktan

ilk ben geldim evineeeeeeeee.

çok güzel,güle güle oturun canım.

sağlık ve huzurla oturun evinizde...
bu arada salonda gördüğümde o beyaz faremi tavşanmı anlıyamadım ama bir an gerçek sandım:))
sonra oturma odasında görünce oyuncak olduğunu anladım...yani öyle umuyorum:))

Evim bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...boshayallersmile Bütün yorumlara açığım arkadaslar.bugun belki mesajlara cevap veremeyebilirim.çünkü bu resimleri ben işyerindeki bilg.yükledim evde bilg.yok 17:00 de mesaim bitiyor.yarın işyerine geldiğimde bütün mesajlara cevap veririm.:utangac:

:gitme:

herşey çok güzelde canım...
oturma odana o halı hiç gitmemiş...
koltuklarına uygun bi halı tercih etsen daha güzel olur bence...
Allah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin.mutluluklar....

herşey çok güzelde canım...
oturma odana o halı hiç gitmemiş...
koltuklarına uygun bi halı tercih etsen daha güzel olur bence...
Allah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin.mutluluklar....

Aynı şeyi yazacaktım.. evin güzel ama o halı değişse çok daha güzel olacak zemuszemus Allah her zaman huzurla oturmanızı nasip etsin

çok güzel tertipli düzenli ,eşyaların çok hoş ,herşey güzel de gelelim eleştirilere ,kiracısın sanırım ama acil tarafından ev sahibi ile konuş ve salon ve diğer odalarını o mavi renginden kurtar ,duvarların rengi çok kötü ,eşyanı göstermemiş bile ,soğuk bir ortam yaratmış evinde ,güzel sıcak bir krem tonları (kese kağıdı ,kum beji v.s ) çok hoş olur ,salonuna tüllerin yanına kalın fon perde yaptır ,kahve tonları uyar ,onun dışında oturma odana koltuklarına uyumlu lila krem tonlarında shaggy halı süper olur ,mutfak güzel beğendim ,yatak odan da öyle çok hoş ,onun dışında allah huzur mutluluk versin güle güle otur canım ..

Aynı şeyi yazacaktım.. evin güzel ama o halı değişse çok daha güzel olacak zemuszemus Allah her zaman huzurla oturmanızı nasip etsin

+3sempatiksalakcinni şöyle beyaz üstüne lila geomezrik çizgiler ya da çiçeklerden bir halı o odayla inanılmaz bütünlük sağlar bence deeolumunekankayizsmile rabbim ağzınızın tadını bozmasınnhihoyyyt

mobilya secimleriniz cok güzel, ama bi arkadasinda dedigi gibi her yerde ki o mavi renk kahvenegi mobilyalarinizla cok uyumsuz olmus
ayrica antreyi fanyans olarak ilk defa görüyorum, cok garibime gitti...
banyo havasi vermis...
antrede duvarlarinda fanyans cok alakasiz geldi :sm_confused:

allah agiz tadiyla, huzurla oturmayi nasip etsin... :kedi:

ben çiçeklere bayıldım ne güzel her yerde bende evimde istiyorum ama bakamam heralde 2 canavara anca yetiyorumkaydirigubbakcemile3

Back
X