Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...
- Konu Sahibi begumgul
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?düzenlıi yapınca ben faydasını gördum ben de tavada eritmeden yaptım düzenli 2 ay yaptım saçım gurleşti yapmak isteyenler denesın faydasını gçreceğine eminim.
allahım bu formül yarasın tek evde sığır bile beslerim yarın hemen almam lazım.
allahım bu formül yarasın tek evde sığır bile beslerim yarın hemen almam lazım.
:)diğer yağlarla karışrırıp yap arkadasım saç fışkırıyor.benim bu zamana kadar yapmadığım saç bakım yağı yoktur :)ne duyduysam yaptımen çok kemik iliğini faydasını gördüm
:)diğer yağlarla karışrırıp yap arkadasım saç fışkırıyor.benim bu zamana kadar yapmadığım saç bakım yağı yoktur :)ne duyduysam yaptımen çok kemik iliğini faydasını gördüm
peki ortalama kaç kereden sonra faydasını gördün
pardon kızlar 50 gr olacaktı.
ben zeytın yağını ölçüyle koymadım.lavanta yağıda kullanmöadım.bır damla çam terebentin badem yağı zeytin yağı bebantane bemiks evigen ampül kemiğin ilığini karıştırıp temiz saça sürdüm 4 saat beklettım
peki ortalama kaç kereden sonra faydasını gördün
ilk başlarda haftada iki kez yaptım bır ay boyle devam ettim.ikinci ayda haftada bır kez yaptım.2 ay sonra da bıraktım saçım uzadıkça gurleştını farkettım.ilk başlarda çıkmıyor diye duşunmeyın.saçınız uzayınca gurleştını farkedıyorsunuz.
ilik için para istemiyorlar :)
çünkü normalde kasaplarında işine yaramıyor. atılıyor onlar..
evet her hafta perşembe günleri uyguladım düzenli olsun diye..
ben hızlı uzattığını düşünüyorum. çünkü benim saçlarım normalde çok seyrektir ve 2 haftada 2 cm saç uzaması benim için bi mucize :)
merhaba ;sağlıklı saç ayda 1cm uzar ... eminmisin haftada 1 cm uzamasına
- 1 Şubat 2009
- 94
- 54
- 288
- 33
merhaba ;sağlıklı saç ayda 1cm uzar ... eminmisin haftada 1 cm uzamasına
ewet canım. dedim ya bu bi mucize :))
selam kızlar azar günü saçlarımı kesirdim ve şükürler olsun dökülmesi durdu bunuda yaparak kaybettiğim saçların çıkmasını istiyorum fakat aklıma takıldı..bu karışımı saçlarımız ıslakken mi kuruyken mi sürüyoruz ve sadece diplerine mi sürüyoruz yada her yerine mi sürüyoruz :44:
Canım sanırım sadece diplere sürücez ama mesele ilik bulmakta ...
zormu bulunuyorda :18::18: arkadaşlar kasapta var deyince bende tüm kasaplarda var sandım :44:
aaa bende var pko benimkide ondan döküldü:))
inş. bendede işe yararda çıkar yeni saçlarım
önlerim seyrek benim arkalar hala çok gür
maşallah:) bi üstte arkadaş midem bulandı demiş
canım iliği kanatıp blendırdan geçirdikten sonra sorun
kalmıyo hemen saf zeytinyağını ve lavantayı ekleyince bildiğin saç
bakım yağlrından oluyo ne kokusu kalıyo ne başka bişey
ya bişi diycem amma zormuş bunu bulmak ya
vallaha ben bulamadım babama söledim o buldu.ama böyle kemikli bişi bu napcaz şimdi bunu.kaynatıp iliğinimi çıkarcaz off ya allahım ne kadar bahtsızızm::18:
- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
Canım dolaba koy tabi ama buzluk kısmında sakla diğer türlü koku yapabilir...
tamam canım teşekkürler
selam kızlar azar günü saçlarımı kesirdim ve şükürler olsun dökülmesi durdu bunuda yaparak kaybettiğim saçların çıkmasını istiyorum fakat aklıma takıldı..bu karışımı saçlarımız ıslakken mi kuruyken mi sürüyoruz ve sadece diplerine mi sürüyoruz yada her yerine mi sürüyoruz :44:
ben temiz ve kuru saça suruyorum diplerıne sureceksın
bizim kasap sağolsun kemiği kırıp içinden çıkarıp verdi iliği bende kısmetse başlayacağım
artarsa dolapta bekletin demişsiniz peki bir hafta durursa bozulmazmı bu karışım?
buzluk kısmında tutarsan bırsey olmaz cnm
ya bişi diycem amma zormuş bunu bulmak ya
vallaha ben bulamadım babama söledim o buldu.ama böyle kemikli bişi bu napcaz şimdi bunu.kaynatıp iliğinimi çıkarcaz off ya allahım ne kadar bahtsızızm::18:
kemiği kırılmış yağı verıyor kasap.onu rondoda çek içine diğer yağlardanda koy dibine sur canım.kaynatmana gerek yok.işallah faydasını görursun