Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ruzgargul Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi ruzgargul
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canikomm Süper hadi hayırlısı olsun Gönlüne olsun Umarım Her nasıl arzu ediyorsan Yeni Cicişlerini Yanına Ne almalısın Islak Mendil Rahatça Giyip Çıkarabileceğin Gömlek yada Gecelik götür Islak Mendil rahat giyebileceğin bir terlik ve Hastaneden Çıkarkende En Kolay Üzerine giyip Geçirebileceğin Kıyafet Alırsan İyi olur Minnoşum Hadi bakalımm şansın bol olsunnn
- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
- 333
Ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan önce ne yapmalıyım,yanımda neler götürmeliyim?
canım önü acılabılen düğmeli bıjama alt ıc camasır ıslak mendıl..baska bısı gerekmıo
Canikomm Süper hadi hayırlısı olsun Gönlüne olsun Umarım Her nasıl arzu ediyorsan Yeni Cicişlerini Yanına Ne almalısın Islak Mendil Rahatça Giyip Çıkarabileceğin Gömlek yada Gecelik götür Islak Mendil rahat giyebileceğin bir terlik ve Hastaneden Çıkarkende En Kolay Üzerine giyip Geçirebileceğin Kıyafet Alırsan İyi olur Minnoşum Hadi bakalımm şansın bol olsunnn
çok teşekkür ederim miks inşallah herşey yolunda gider ve cicişlerini büyültmekten memnun olanlar arasına bende girerim ve buradan güzel şeyler yazarım.verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.
canım önü acılabılen düğmeli bıjama alt ıc camasır ıslak mendıl..baska bısı gerekmıo
çok sağol canım
Canım hayırlı olsun. Umarım her şey gönlünce olur :)))
inşallah canım sizler beni cesaretlendirmeseydiniz bu kadar kolay karar veremezdim,çok teşekkürler.
şimdiden geçmiş olsun canım hiç heyecanlanma sonucu düşün çok mutlu olacaksın inşallah
teşekkür ederim banu ,heyecanlanmamaya çalışıyorum ama mümkün değil.
süper yaa
az kalmış şimdiden geçmiş olsun
darısı başımızaa :26:
ben burun ameliyatında bile önce açılabilen rahat giysiler götürmüştüm iyi oluyor
ayyy bende diyebilsem şu tarih diyeee
teşekkür ederim karamel.darısı senin başına inşallah..
Haydi bakalım hayırlısı olsun.. İnşallah çok çok mutlu olursunuz[sağol canım inşallah hiç bir problem olmaz ve en çok istediğim şeye kavuşurum.
inşallah çok iyi geçer ameliyatın az kalmış gerçekten
teşekkür ederim inşallah benim ve tüm ameliyat olanların çok iyi geçer...
teşekkür ederim karamel.darısı senin başına inşallah..
aminnn tşk ederim
arkadaşlar eser hanım 300 cc olur sana dedi hatta 325-350 ye kadar deneyeceğim dedi orta profil ,acaba 300 orta profil yuvarlak protez küçük olabilir mi? 325cc orta profil daha mı iyidir.şu ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin olduğu siteye baktımda 300cc orta profil büyük değil.bu kadar acı ve masraftan sonra çok küçük olmasınıda istemiyorum.