• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruzgargul Meme Estetiği Ameliyatı

Canikomm Süper hadi hayırlısı olsun Gönlüne olsun Umarım Her nasıl arzu ediyorsan Yeni Cicişlerini Yanına Ne almalısın Islak Mendil Rahatça Giyip Çıkarabileceğin Gömlek yada Gecelik götür Islak Mendil rahat giyebileceğin bir terlik ve Hastaneden Çıkarkende En Kolay Üzerine giyip Geçirebileceğin Kıyafet Alırsan İyi olur Minnoşum Hadi bakalımm :64: :91: şansın bol olsunnn :54:

süper yaa :16:
az kalmış şimdiden geçmiş olsun :34:
darısı başımızaa :26:
ben burun ameliyatında bile önce açılabilen rahat giysiler götürmüştüm iyi oluyor
ayyy bende diyebilsem şu tarih diyeee :5:

Canikomm Süper hadi hayırlısı olsun Gönlüne olsun Umarım Her nasıl arzu ediyorsan Yeni Cicişlerini Yanına Ne almalısın Islak Mendil Rahatça Giyip Çıkarabileceğin Gömlek yada Gecelik götür Islak Mendil rahat giyebileceğin bir terlik ve Hastaneden Çıkarkende En Kolay Üzerine giyip Geçirebileceğin Kıyafet Alırsan İyi olur Minnoşum Hadi bakalımm :64: :91: şansın bol olsunnn :54:

çok teşekkür ederim miks inşallah herşey yolunda gider ve cicişlerini büyültmekten memnun olanlar arasına bende girerim ve buradan güzel şeyler yazarım.verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.:66:

arkadaşlar eser hanım 300 cc olur sana dedi hatta 325-350 ye kadar deneyeceğim dedi orta profil ,acaba 300 orta profil yuvarlak protez küçük olabilir mi? 325cc orta profil daha mı iyidir.şu ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin olduğu siteye baktımda 300cc orta profil büyük değil.bu kadar acı ve masraftan sonra çok küçük olmasınıda istemiyorum.

Back
X