Rüzgar Çetin'in annesi babası ağladı

Genç bir delikanlıdan değil, evlenip çoluk çocuğu olacak yaş, eğitim, gelir ve görmüş geçirmişlik seviyesi olan bir adamdan bahsediyoruz.
Bindiği arabayı babası almamış, kendi kazanmış olabilir.
30larında bir insana ne yapacaklarını söyleyemezsiniz, 3 5 yaşında çocuk değil ki ceza vereseniz ya da elindekini alasınız.
Çetin ailesinin yerinde olmayı hiç istemezdim, bir yanda evlat, bir yanda kasıtsız cinayete teşebbüs sonucu bir polis şehidi...
Tek bildiğim, ölen sade bir vatandaş olsaydı hiçbir şekilde ceza almaz, 2-3 ay tutulur bırakılırdı.
Ama şehit olan polisimiz için, emniyet tüm gücünü kullanarak emsal bir dava örneği oluşturacaktır.
Gencecik yaşında 2 kişinin ve ailelerin hayatı bitti.
Yazık, alkole değer miydi?

Ne kadar pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz şu ülkede!! Ruh hastası, şımarık, insan olamamış birisi yüzünden hayatınız her an sona erebilir.
Bir de ailesi ağlıyormuşmuş da; ne kadar etkilendik ne kadar etkilendik.Timsah gözyaşları.
Adam gibi yetiştirseydiniz bunlar yaşanmazdı.
2 yılla 15 yıl nedir ya. Orada kasıtlı bir cana kıyıyorsun. Cezalara bak oh miss...

Su boldladigim ile ne yazikki bende hemfikirim. Polis oldugu icin ölümü daha önemli olmuyor. Bu sekilde her gün trafikte ölümler oluyor. En basit daha fazla arac kontrolü olsa, alkol ile araba sürmenin ne kadar kötü oldugunu gösteren kampanyalar olsa, bir nebze yardim eder. Tabi bu asla olmaz. Bu ülkenin cumhurbaskanin ogluda birini bu sekilde öldürdü. Adam parayi basti ve oglu 1 gün bile hapis'e yatmadi. Bu sistem zenginlerin isine geliyor tabi.

Ben daima herkesin her yerde alkol icmesini savunurum. Alkolun sadece ve kesinlikle arabada yeri yoktur ve bu sekilde araba sürenlere en agir ceza vermek ile beraber kurslara göndersinler. En basit 1 ay acilde gönüllü olarak calissin, bi görsün alkol ile arac sürmedigi sonuclarini!

Olan o polise oldu

Kaza geliyorum demiş
Geldi de, kazayı yapan yine yırtar, olan kazazeye oldu

Kimsenin alkol kullanması, komaya girmesi vs diğer bir kimseyi asla ilgilendirmez.
Ta ki, kendi canından geçip, başka bir cana kasttetiğine kadar.
Kaza vardır hiçbir şey yapamazsınız, ben 2 büyük kaza yaptım tüm kurallara uymama rağmen ama oldu, bir de kaza vardır bile bile ladesle gelen.
Ben de bu yazıyı yazarken, tam sizin örnek verdiğiniz olay aklıma gelmişti.
Kaldırım taşları değiştirilerek, yola yeni asfalt dökülerek tüm deliller silindi, yitip giden hayat gibi...
Acaba kazayı yapan bir polis olsaydı ya da ölen normal bir vatandaş olsaydı ne olacaktı diye.
Tabiki bir şey olmayacak, ölen öldüğüyle, kazayı yapan suçu örtbasla kalacaktı.
Hukuk sistemi her canlı için var olmalı, çünkü bir gün herkesin adalete ihtiyacı olacaktır...

rüzgar çetin tam bir trafik magandasıymış. Makas atarak yolların hakimi olduğunu düşünmesi, alkollu araba kullanması sadece kazanın olduğu güne özgü bir durum değilmiş. Ailesi de bunun farkındadır onların ağlamaları tahminimce bir polisin ölümüne neden olduğu içindir. Zira sıradan bir vatandaşa çarpmış olsaydı bir şekilde olayı kapatmanın, çocuklarını az ceza ile kurtarmanın yolunu bulurlardı. Allah rahmet eylesin polisin küçücük çocukları varmış. Yazık çocuklara bu yaşta babasız kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…