Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginçmişyoo hayir mahkeme olmustuu , tutuksuz yargilanmisti , ölen adam arac yolunda yaya idi sarhos mus vs ....
Genç bir delikanlıdan değil, evlenip çoluk çocuğu olacak yaş, eğitim, gelir ve görmüş geçirmişlik seviyesi olan bir adamdan bahsediyoruz.
Bindiği arabayı babası almamış, kendi kazanmış olabilir.
30larında bir insana ne yapacaklarını söyleyemezsiniz, 3 5 yaşında çocuk değil ki ceza vereseniz ya da elindekini alasınız.
Çetin ailesinin yerinde olmayı hiç istemezdim, bir yanda evlat, bir yanda kasıtsız cinayete teşebbüs sonucu bir polis şehidi...
Tek bildiğim, ölen sade bir vatandaş olsaydı hiçbir şekilde ceza almaz, 2-3 ay tutulur bırakılırdı.
Ama şehit olan polisimiz için, emniyet tüm gücünü kullanarak emsal bir dava örneği oluşturacaktır.
Gencecik yaşında 2 kişinin ve ailelerin hayatı bitti.
Yazık, alkole değer miydi?
Kimsenin alkol kullanması, komaya girmesi vs diğer bir kimseyi asla ilgilendirmez.Su boldladigim ile ne yazikki bende hemfikirim. Polis oldugu icin ölümü daha önemli olmuyor. Bu sekilde her gün trafikte ölümler oluyor. En basit daha fazla arac kontrolü olsa, alkol ile araba sürmenin ne kadar kötü oldugunu gösteren kampanyalar olsa, bir nebze yardim eder. Tabi bu asla olmaz. Bu ülkenin cumhurbaskanin ogluda birini bu sekilde öldürdü. Adam parayi basti ve oglu 1 gün bile hapis'e yatmadi. Bu sistem zenginlerin isine geliyor tabi.
Ben daima herkesin her yerde alkol icmesini savunurum. Alkolun sadece ve kesinlikle arabada yeri yoktur ve bu sekilde araba sürenlere en agir ceza vermek ile beraber kurslara göndersinler. En basit 1 ay acilde gönüllü olarak calissin, bi görsün alkol ile arac sürmedigi sonuclarini!