- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
- 53
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
3 okudum kalan 355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
52 okudum kalan 0
Rabbim okudugumuz bu Salavat hürmetine bana ve S Sabr-Sukur-Dua arkadaşımıza salihlerden sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bu Tüp bebek tedavimizde inşallah.
G GabrielOEmers arkadaşımızda hangi niyetlen okuduysa Rabbim o niyetine kabul eylesin en kısa zamanda inşallah.
Okumamıza vesile olan S Sabr-Sukur-Dua arkadaşımızdan Allah razı olsun ve bizlen beraber okuyan herkesten Rabbim razı olsun.
3 tane okudum bebiş isteyenler için 82
52 okudum kalan 0
Rabbim okudugumuz bu Salavat hürmetine bana ve S Sabr-Sukur-Dua arkadaşımıza salihlerden sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bu Tüp bebek tedavimizde inşallah.
G GabrielOEmers arkadaşımızda hangi niyetlen okuduysa Rabbim o niyetine kabul eylesin en kısa zamanda inşallah.
Okumamıza vesile olan S Sabr-Sukur-Dua arkadaşımızdan Allah razı olsun ve bizlen beraber okuyan herkesten Rabbim razı olsun.
Aminn Canimm Allah razi olsun sizden benimle hatime girdiniz geri cevirmediniz Rabbim niyetlerimizi kabul etsin insaallah
Rabbim hakkimizda hayirli olani gonlumuze, gonlumuzde olanida hakkimizda hayirli eylesin.
Verdigi imtihani layikiyla gecibilenlerden eylesin bizleri. Sabrimiz tukenmeden kucaklarimiz dolsun gabriel kardesim seninde niyetin kabul olsun insallah. Cok saolun