• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyayı yorumlayablen varmı cok merak ettim

Cansu3737

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
341
97
48
27
Kızlar ruyamda hamile oldugumu hissediyorum ve hastaneye gidiyorum bana kagıt verıyolar ve beta hgc 25 cıkıyor kuzenime de haber verıyorum hamileyimm 25 cıktı diye neden böyle gordum acaba ay heycanlandım ruyamda 1 haftalık hamileydim yani suan adetime 12 gun var gec adet oldum gecen ay bliyosunuz 20 gun geckme oldu bende yumurtlamam tam gununu tutmuyo erkende olablyorum geçte

Allah hayıra çıkarsın bir haber olacak ama hayırlı bir haber gelsin insallah...Allah guzel haberi size hemen versin.

Kızlar ruyamda hamile oldugumu hissediyorum ve hastaneye gidiyorum bana kagıt verıyolar ve beta hgc 25 cıkıyor kuzenime de haber verıyorum hamileyimm 25 cıktı diye neden böyle gordum acaba ay heycanlandım ruyamda 1 haftalık hamileydim yani suan adetime 12 gun var gec adet oldum gecen ay bliyosunuz 20 gun geckme oldu bende yumurtlamam tam gununu tutmuyo erkende olablyorum geçte
Allah hayra çıkarsın. İki anlamı var ya size malum olmus gebesiniz ve rüyanıza yansımış ikinci olarak da aklınıza çok taktığınız için bilincaltiniz yüzünden böyle bir rüya da görmüş olabilirsiniz . Allah gönlünüze göre versin

Allah hayra çıkarsın. İki anlamı var ya size malum olmus gebesiniz ve rüyanıza yansımış ikinci olarak da aklınıza çok taktığınız için bilincaltiniz yüzünden böyle bir rüya da görmüş olabilirsiniz . Allah gönlünüze göre versin
Ay insallah cnm yaa ama bgun kz arkadasım hamile oldugunu ogredi omu acaba 🥹

Hayırlısı olsun, bence bilinçaltı çok düşünüyorsunuz o konuyu o yüzden rüyanıza girmişşşş

Ay insallah cnm yaa ama bgun kz arkadasım hamile oldugunu ogredi omu acaba 🥹
Sanmam , ben rüya iyi yorumlarım gerçekten,:) yani bu size malum olacak bir rüya bence , bu ay olmazsa en kısa sürede siz de o duyguyu yaşayacaksınız

Sanmam , ben rüya iyi yorumlarım gerçekten,:) yani bu size malum olacak bir rüya bence , bu ay olmazsa en kısa sürede siz de o duyguyu yaşayacaksınız
Ay insallah canm ya agzından bal damlıyor masallah 😘😘😘 insallah benmde bigun bebegim olur

Back