• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RÜYASINI gördükten sonra hamile olduğunu öğrenenler ?

Balsuratm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
415
357
103
Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi rüyasını gördükten sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar yazarsanız bizede umut olur. 😊
Ben ilk hamileliğimde kaşlarımı alıyordum ona yormuştum çıktı.Bu ayda bebekle ilgili Rüya gördüm. Avucumda beyaz bir yumurta vardı.Bu yumurtayı oğluma pişircekmisim.Birde lohusa bir kadın eşimin kucğına yeni doğmuş bir kız bebek veriyordu hayır olsun inşallah.

Son düzenleme:
Mrb cnm hayır olur inşallah rüyan benim adetim bugünle 2 gün gecikiyor ve rüyamda bugün çok güzel at görüyorum daha sonrada biniyorum bakalım neye çıkacak hayırlısı

Mrb cnm hayır olur inşallah rüyan benim adetim bugünle 2 gün gecikiyor ve rüyamda bugün çok güzel at görüyorum daha sonrada biniyorum bakalım neye çıkacak hayırlısı
Netten anlamına baktinmı hayır olsun inş guzel bir rüya görmüşsün.Ne zaman test yapmayi düşünuyorsn

Evet baktım cnm çok güzel şeyler yazıyor ama bakalım allahtan hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok herkezin gönlüne göre olsun🌷🌷🌷

Ben de hamile kaldığım ay hep hamile olduğumu görüyordum rüyalarımda değişim değişik şekilde ama önemsememiştim hic çünkü bilinç altı olduğunu düşünüyordum cok istediğim için.

Yaklaşık üç beş aydır sürekli hamile görüyorum kendimi psikolojik muhtemelen. İlk defa bu ay denedik dün gece de rüyamda test yapıyorum direkt çift çizgi çıkıyor hayırlısı artık 2 gün geçti günüm 2 gün daha bekleyip test yapayım diyorum.😇

Yaklaşık üç beş aydır sürekli hamile görüyorum kendimi psikolojik muhtemelen. İlk defa bu ay denedik dün gece de rüyamda test yapıyorum direkt çift çizgi çıkıyor hayırlısı artık 2 gün geçti günüm 2 gün daha bekleyip test yapayım diyorum.😇
Hayırlı haberlerle gelirsin ins:KK15:

Ben de ilk oğlumu rüyamda görmüştüm.
Oglun olacak adini talha koyacaksin dediler. hic unutmam o sesi .
Bugün de ruyam da test yaptim cift cizgi cikti... sanirim bu seferki rüyalar psikilojik son günlerde sürekli test yaptigim icin normal diye düşünüyorum. :ıslık:

Ben de ilk oğlumu rüyamda görmüştüm.
Oglun olacak adini talha koyacaksin dediler. hic unutmam o sesi .
Bugün de ruyam da test yaptim cift cizgi cikti... sanirim bu seferki rüyalar psikilojik son günlerde sürekli test yaptigim icin normal diye düşünüyorum. :ıslık:
Hayır olsun inşallah :)

Aslında benim çoğu rüyam çikar.Hatta gördukten sonra esime anlatırım bak hissetmistim ben diye nedense cocuk ruyalarim çikmiyor:))

Kızlar nedendir bilmiyorum, hamilelik de planlamıyoruz yani o yönde bir çabam yok henüz. Ama art arda iki arkadaşımı hamile gördüm. Başka bir arkadaşım da rüyasında beni kucağımda erkek bebekle görmüş. Son bir iki ayda oldu bunlar.

Kızlar Merhaba ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama böyle çıktı elim ayağım titreyerek yaptım testi ilk defa bu ay denemistil 3 gün geçince dayanamadim test yaptım 😇 kan testini verene kadar emin olamıyorum ama içimde coşkulu bir sevinç var

Eklentiler

• 20190608_170904.jpg
    20190608_170904.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar Merhaba ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama böyle çıktı elim ayağım titreyerek yaptım testi ilk defa bu ay denemistil 3 gün geçince dayanamadim test yaptım 😇 kan testini verene kadar emin olamıyorum ama içimde coşkulu bir sevinç var
Tebriklerrrr çok sevindim ne güzel bir haber .Gözunaydın hamilesin aynı Rüyandaki gibi direj net çift cizgi çıkmış:halay::halay::KK49:

Son düzenleme:
Back