Rüyasında hamile olduğunu görüp gerçekten hamile kalan var mı ?

Bizim yan komsu ikinci evlilik oglu var kadin 43 teymis dogudugunda. Yani anne olmak istersem yasi sorun etmem. Pozitif dusun.
Hayirlisi olur hakkımızda insaallah canim benim sende var mi bebis kac yaşındasin tanisalim bu arada ben rumeysa yas 24 7senelik evliyim ev karisiyim

Hayirlisi olur hakkımızda insaallah canim benim sende var mi bebis kac yaşındasin tanisalim bu arada ben rumeysa yas 24 7senelik evliyim ev karisiyim

Yas gidiyo dedigin yas 24 mu saka mi bu canim ya.. sendee erken evlenmissin. Sana oyle geliyo. Ev karisi olmaz yakisik degil ev hanımı. :) :)

Ben yillarr önce hamile kaldigimda sadece kaşlarimi aldirdigimı görmüştüm.
Ama aylardır ne rüyalar gördüm hepside çocuğa isaretti hicbiride çıkmadı:)3 AY Önce rüyamda kan testi yaptırıyordum hcg 31 çikmış pozitf.Dün akşamda ruyamda değerim 33 çıkmiş gördümotuzlardan gidiyorum.Bilincalti bazı ruyalar.Gecen ay fidan.yumurta.tavuk.kumru.bebek neler gördum hepsi foss.Hatta bende böyle bir başlık açmıştm

Bencede psikolojik kendimi kandırıyorum ama umur işte

Hamile oldugumu gormedim ama bebek doguruyordum ve bebegi opup kokluyordum bo nasil buyuk bir askti oyle ruyadan uyandigimda bile cok mutluydum. Acikcasi o gunes ve o gunden 2 yil sonraya kadar bebek planim yoktu. Erkekti dogurdugum bebek. Sonra tekrar ayni ruyayi gordum.

Hamile kaldınız mı peki

Benim hamile olduğumu arkadaşım görmüştü rüyasında sonra da bana soyledi hamilesin sen dedi yok kız öyle bişey dedim daha yumurtlama zamanima var dedim bu ay kalcan demişti ve o ayda kaldım

Ben 4 aydir surekli goruyorum ama sonuc negatif en son kuluckaya yatan tavuk ve yumurta gordum bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…