- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi Mucizem0008
-
Yok canim 16gun kaldi benimle bebegim oda ilac tedavisiyle oldu yiyecek ekmegi yokmus gelemedi yavrum
Insaallah canimm yas gidiyooKader kismet. Bk oluyormus iste yine olur merak etme sen...
Insaallah canimm yas gidiyoo
Hayirlisi olur hakkımızda insaallah canim benim sende var mi bebis kac yaşındasin tanisalim bu arada ben rumeysa yas 24 7senelik evliyim ev karisiyimBizim yan komsu ikinci evlilik oglu var kadin 43 teymis dogudugunda. Yani anne olmak istersem yasi sorun etmem. Pozitif dusun.
Hayirlisi olur hakkımızda insaallah canim benim sende var mi bebis kac yaşındasin tanisalim bu arada ben rumeysa yas 24 7senelik evliyim ev karisiyim
Masallah canim 7sene nasil gecti anlamadim o yuzden hizli geciyo kuzum yaaBen bekarim dusunmezdim de cocuk o yasta 23 bende. :)
Bencede psikolojik kendimi kandırıyorum ama umur işteBen yillarr önce hamile kaldigimda sadece kaşlarimi aldirdigimı görmüştüm.
Ama aylardır ne rüyalar gördüm hepside çocuğa isaretti hicbiride çıkmadı:)3 AY Önce rüyamda kan testi yaptırıyordum hcg 31 çikmış pozitf.Dün akşamda ruyamda değerim 33 çıkmiş gördümotuzlardan gidiyorum.Bilincalti bazı ruyalar.Gecen ay fidan.yumurta.tavuk.kumru.bebek neler gördum hepsi foss.Hatta bende böyle bir başlık açmıştm
Hamile kaldınız mı pekiHamile oldugumu gormedim ama bebek doguruyordum ve bebegi opup kokluyordum bo nasil buyuk bir askti oyle ruyadan uyandigimda bile cok mutluydum. Acikcasi o gunes ve o gunden 2 yil sonraya kadar bebek planim yoktu. Erkekti dogurdugum bebek. Sonra tekrar ayni ruyayi gordum.
EvetHamile kaldınız mı peki
İnşallah bizede nasip olur
Ben 4 aydir surekli goruyorum ama sonuc negatif en son kuluckaya yatan tavuk ve yumurta gordum bakalim nolcakMerhaba kızlar ben şimdi rüyamı anlatayım başına böyle bişiy gelen varmı anlatsın.
Rüyamda hastaneye kan testi yaptırmaya gitmiştim testi elime aldım sonuç beta hgc 257.00 yazıyor doktor diyo hamilesin annem yanımds seviniyoruz falan eşime süpriz yapmaya karar veriyorum ama başka kimseye söylemicem diyorum yolda giderken biri hamilemisin sen diyo bende yok diyorum saklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?