- 15 Mayıs 2019
- 72
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Mucizem0008
-
Hadi bakalım hayırlısı olsun bu aralar çok görüyorum ama kafama taktığım için de olabilir diyorumDun gece bende gordum ama 3gundur gecikma yasiyorum bakalimmm
Aynn caniiimmm oooo ben cok gordum 7senede bi kere denk geldi oda beklemedigim anda tabi kotu bitti dusuk yaptim artik gelsin istiyorumHadi bakalım hayırlısı olsun bu aralar çok görüyorum ama kafama taktığım için de olabilir diyorum
Benim 1 sene yeni olcak ama psikolojim çok kötü çevremdeki herkes hamile ve kilom olduğu için çocuğum olmayacakmış gibi davranıyolar kısırmışım gibi çok zoruma gidiyorAynn caniiimmm oooo ben cok gordum 7senede bi kere denk geldi oda beklemedigim anda tabi kotu bitti dusuk yaptim artik gelsin istiyorum
Anliyorum canim seni oni benim icinde düşünüyorlardı ama oldu bu seferde ben dikkat etmemisim diye soylendi rabbimik takdiri kim ne kadar cabalarsa cabalsin rabbim vermedikten sonra ne geliyor elden ben oldugunda ve dusukten sonrada hayirlisini istedim yiyecek ekmegi uokmus bunu anladim dua et canim sabirla beklemeyi bilmek lazim bende cok takinti yaptim stresten seker hastasi oldum cok sukur atlattim hep elalam siye dusundum ama artik sadece ben diye dusunuyorum rabbimin elinde bizler sabredererk umit ederek ayakta durmalıyız bunu anladimBenim 1 sene yeni olcak ama psikolojim çok kötü çevremdeki herkes hamile ve kilom olduğu için çocuğum olmayacakmış gibi davranıyolar kısırmışım gibi çok zoruma gidiyor
Tabiikş önce rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin bakabilecek içinde gerçekten annelik duygusu olan insanlara versin demekki zamanı var bekleyelim. Olmazsa bir yavrunun geleceğine katkı yapmak daha güzel sevap .Anliyorum canim seni oni benim icinde düşünüyorlardı ama oldu bu seferde ben dikkat etmemisim diye soylendi rabbimik takdiri kim ne kadar cabalarsa cabalsin rabbim vermedikten sonra ne geliyor elden ben oldugunda ve dusukten sonrada hayirlisini istedim yiyecek ekmegi uokmus bunu anladim dua et canim sabirla beklemeyi bilmek lazim bende cok takinti yaptim stresten seker hastasi oldum cok sukur atlattim hep elalam siye dusundum ama artik sadece ben diye dusunuyorum rabbimin elinde bizler sabredererk umit ederek ayakta durmalıyız bunu anladim
Aynn canimm bol bol dua bence artık takma kimseyi desemde takiyor insan etrafimizdaki insanlar fesatTabiikş önce rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin bakabilecek içinde gerçekten annelik duygusu olan insanlara versin demekki zamanı var bekleyelim. Olmazsa bir yavrunun geleceğine katkı yapmak daha güzel sevap .
Insallah bizlerde hamis oluruzArkadasimi gordum ben sonra ona soyledim. Haberim bile yoktu tedavi oldugundan bi sure sonra hmile kaldi. Insan bi yazardi medyadan ogrendim ( bu kadar buz dolabi bi insan... )
Insallah bizlerde hamis oluruz
Valla canim artik tukeniyor umidim 7sene az buz zaman degil tabiki rabbimin elindeNasip etsn insallah umutlu ol
Yaa güldürdün beniArkadasimi gordum ben sonra ona soyledim. Haberim bile yoktu tedavi oldugundan bi sure sonra hmile kaldi. Insan bi yazardi medyadan ogrendim ( bu kadar buz dolabi bi insan... )
13 sene üzerine hamile kalanı biliyorum bide doktor bir sorununuz yok demesine rağmenValla canim artik tukeniyor umidim 7sene az buz zaman degil tabiki rabbimin elinde
Ya bende biliyorum 16sene olmadi kisir dediler adam bi hamile kaldi dogurdu simdi kizi 4yasina girmek üzere ikinciye hamile simdi13 sene üzerine hamile kalanı biliyorum bide doktor bir sorununuz yok demesine rağmen
Valla canim artik tukeniyor umidim 7sene az buz zaman degil tabiki rabbimin elinde
Yaa güldürdün beniinşallah hayırlara vesile olsun
Sorun yok cok sukur daha dogrusu yumurta catlama sorunum var 1kere hamile kaldim 2017 de bi daha olmadiAllahtan umit kesilmez canim. Doktorlar ne diyor
Sorun yok cok sukur daha dogrusu yumurta catlama sorunum var 1kere hamile kaldim 2017 de bi daha olmadi
Dustumu yoksa dogdu mu? Ikinci cocuk mu istiyosun kafamda deli sorular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?