Rüyasında hamile olduğunu görüp gerçekten hamile kalan var mı ?

Mucizem0008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
72
47
88
30
Merhaba kızlar ben şimdi rüyamı anlatayım başına böyle bişiy gelen varmı anlatsın.
Rüyamda hastaneye kan testi yaptırmaya gitmiştim testi elime aldım sonuç beta hgc 257.00 yazıyor doktor diyo hamilesin annem yanımds seviniyoruz falan eşime süpriz yapmaya karar veriyorum ama başka kimseye söylemicem diyorum yolda giderken biri hamilemisin sen diyo bende yok diyorum saklıyorum.

Aynn caniiimmm oooo ben cok gordum 7senede bi kere denk geldi oda beklemedigim anda tabi kotu bitti dusuk yaptim artik gelsin istiyorum
Benim 1 sene yeni olcak ama psikolojim çok kötü çevremdeki herkes hamile ve kilom olduğu için çocuğum olmayacakmış gibi davranıyolar kısırmışım gibi çok zoruma gidiyor

Benim 1 sene yeni olcak ama psikolojim çok kötü çevremdeki herkes hamile ve kilom olduğu için çocuğum olmayacakmış gibi davranıyolar kısırmışım gibi çok zoruma gidiyor
Anliyorum canim seni oni benim icinde düşünüyorlardı ama oldu bu seferde ben dikkat etmemisim diye soylendi rabbimik takdiri kim ne kadar cabalarsa cabalsin rabbim vermedikten sonra ne geliyor elden ben oldugunda ve dusukten sonrada hayirlisini istedim yiyecek ekmegi uokmus bunu anladim dua et canim sabirla beklemeyi bilmek lazim bende cok takinti yaptim stresten seker hastasi oldum cok sukur atlattim hep elalam siye dusundum ama artik sadece ben diye dusunuyorum rabbimin elinde bizler sabredererk umit ederek ayakta durmalıyız bunu anladim

Tabiikş önce rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin bakabilecek içinde gerçekten annelik duygusu olan insanlara versin demekki zamanı var bekleyelim. Olmazsa bir yavrunun geleceğine katkı yapmak daha güzel sevap .

Aynn canimm bol bol dua bence artık takma kimseyi desemde takiyor insan etrafimizdaki insanlar fesat

Arkadasimi gordum ben sonra ona soyledim. Haberim bile yoktu tedavi oldugundan bi sure sonra hmile kaldi. Insan bi yazardi medyadan ogrendim ( bu kadar buz dolabi bi insan... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…