Rüya Yorumları rüyamı yorumlarmısınız kafamı kurcaladı

nili1984

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
339
7
40
bugün rüyamda bir kaldırımdan karşı kaldırıma geçtiğimi gördüm yardıma ihtiyaç biri varmış yaşlı biri ardından boş bir yere giriyorum girdiğim yerde böcek gibi bir şey var yürüyor ben bunu öldürmek istiyorum ama çok güzel incili çoğu beyaz ama sarı incilerlede süslü ardından bunu öldürmekten vazgeçiyorum bu gidiyo.
sonra bir lisedeyim görevim dışındaki bir lise yanımda bir öğrencim birde öğretmen arkadaşım var onlarla beraber resimlere bakıyoruz resimler çok güzel diyorum ve güzel yorumlar yapıyorum resimlerle ilgili.Yorumlarsanız sevinirim

rüyanız biraz karışık gibi. karsı kaldırıma gecmeniz yeniliktir. boş biyerde bulunmanız yine yeniliktir. sonra hem böcek görüp öldürmeniz hemde onu güzel görüp öldürmeminz biri hakkındaki kararsızlıgınız. resimlerde geçmişiniz. yeni resimler e bakmanız geleceginiz kısaca siz güzel bir haber alacaksınız . karar vermekte zorlanabilirsniz. ama geleceginiz iyi gibi.

çok teşekkür ederim ama böcek sandığım şeyi öldürmüyorum bırakıyorum inşallah yorumun gibi güzel bir gelecek vardır çünkü şu anki hayatım baya sıkıcı yorumun için tekrar teşekkür ederim

X