eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 10 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 rüyamda bızım evin duvarları yeşile boyanıyordu bende şaşırıyordum. bu renk olurmu dıye ama tavanda beraber yeşile boyanıyor.siz nasıl yorum getireceksiniz bakalım arkadaşlarım...yerimseniben
rüyamda bızım evin duvarları yeşile boyanıyordu bende şaşırıyordum. bu renk olurmu dıye ama tavanda beraber yeşile boyanıyor.siz nasıl yorum getireceksiniz bakalım arkadaşlarım...yerimseniben
ilknur17 Evli,çok mutlu-17.09.11 Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 865 19 318 10 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 rüya tabirlerinde bak canım yeşil rengin anlamına iyi olabilir die düşünüyorum ben
joey just breathe Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 2.530 3 116 İstanbul 11 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 yeşil murattır. evinde yeşil gördüysen ailecek bir muradınıza kavuşacaksınız diye yorumlamak istiyorum zemuszemus
yeşil murattır. evinde yeşil gördüysen ailecek bir muradınıza kavuşacaksınız diye yorumlamak istiyorum zemuszemus
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 11 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 joey .!.: yeşil murattır. evinde yeşil gördüysen ailecek bir muradınıza kavuşacaksınız diye yorumlamak istiyorum zemuszemus Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler arkadaşım sağol inş.a.s.a.s.
joey .!.: yeşil murattır. evinde yeşil gördüysen ailecek bir muradınıza kavuşacaksınız diye yorumlamak istiyorum zemuszemus Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler arkadaşım sağol inş.a.s.a.s.