ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 186 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi ayisigi88 #1 merhaba kızlar rüyamda 2 tane alyans gördüm üzerlerinde eski eşimin ve benim isimlerimiz yazılıydı sizce anlamı nedir
merhaba kızlar rüyamda 2 tane alyans gördüm üzerlerinde eski eşimin ve benim isimlerimiz yazılıydı sizce anlamı nedir
S smsm__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2012 191 1 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi ayisigi88 #2 isimlerinizin yazılı olması ne anlama geliyor bilemiyorum ama alyans görmek iyimiş internetten araştırdığıma göre..
isimlerinizin yazılı olması ne anlama geliyor bilemiyorum ama alyans görmek iyimiş internetten araştırdığıma göre..
S smsm__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2012 191 1 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi ayisigi88 #3 bu arada rüyanız dikkatimi çekti çünkü 2 akşam önce bende alyans gördüm rüyamda erkek arkadaşımın annesi bana getiriyordu bende parmağma takıyordum ve beğeniyordum.. böle bi rüyaydı
bu arada rüyanız dikkatimi çekti çünkü 2 akşam önce bende alyans gördüm rüyamda erkek arkadaşımın annesi bana getiriyordu bende parmağma takıyordum ve beğeniyordum.. böle bi rüyaydı