Ruyamda surekli yemek goruyorum

Kizlar 10 haftalik hamileyim mide bulantilarim devam ediyor 1 2 kiloda verdim bu surecte ruyalarimda surekli yemek yapiyorum yemek yiyprum bu grce sabaha kadar baklava yaptim hamurunu aciyorim boyle ruyalar goren varmi
Sağlıkla geçsin gebeliğiniz inşallah 🙏. Aç mı kalıyorsunuz acaba?
Baklava kısmı da güldürdü beni hakkınızı helal edin .

Kizlar 10 haftalik hamileyim mide bulantilarim devam ediyor 1 2 kiloda verdim bu surecte ruyalarimda surekli yemek yapiyorum yemek yiyprum bu grce sabaha kadar baklava yaptim hamurunu aciyorim boyle ruyalar goren varmi
Ben ilk gebeliğimde 9 ay herşeyden tiksindim. Canım menemen yemek isterdi ama kokusuna bile dayanamazdım. Rüyamda sürekli menemen yerdim çikolata yerdim 😂😂

Bende Antep in nohut dürümünü yaptığımı gördüm. Nohutunu hazırlamışım yufkasını açıyormuşum. Olsa da yesek 😁

ben de sürekli yemek görüyorum rüyamda. hatta gecenlerde rüyamda o kadar alakasız seyi üst üste yediğimi gördüm ki kalktığımda midem bulamdı rüyayı hatırlayınca 🥲

Ayy bende böyleydim, heralde canım istiyor diye düşünüyordum ama mide bulantısından asla bir şey yiyemiyordum. Rüyamda doyuyorum heralde diye düşünüyordum.😅
Şimdi 20 haftalık oldum hala görüyorum yemek, mide bulantısı da geçti rüyamda ne görsem gün içinde yemeye çalışıyorum ama bazen gerçekten saçma şeyleri çok lezzetli gibi yediğimi görüyorum.

X