Rüya Yorumları Rüyamda Hamileymişim

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
dün gece rüyamda sanırım amerikadayım yani yurtdışındayım hayatımda hiç gitmedim gideceğimide zannetmiyorum fakat ara ara ingilizce ama çoğu zamanda türkçe konuşuyorum herkeste anlıyor bi kadın doğum doktoruna gidiyorum birileri söylüyor doktorun adı melek soyismini hatırlamıyorum sözde ebru gündeşin doktoruymuş:)
gidip doktora ağlıyorum hamile olduğumu öğrendim sadece ama bebeğimin kalp atışlarını duymadım hiç usg ile bakılmadı ne olur bakın diyorum bebeğim halen benlemi değilmi diyorum ağlıyorum ama nasıl tamam diyor dr ağlama bakıyor işte hani o usg görünümü varya ordan görüyorum birşeyler ama bebeğe benzetemiyorum 7 haftalık falan hamileymişim kalp atışlarını dinliyorum nasıl böyle güm güm ve rüyamda devamlı şu ismi duyuyorum ceylin yada jeylin.
ben şuan hamile değilim 4.5 yıldırda kalamadım ilk defa ilaçla tedaviye başladım yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
önce hayırdır İnşallah diyelim...yanılmıyorsam çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorsun.bilinçaltına yer etmiş olabilir.ben bu süreci 2 yıl kadar yaşadım.Zaman zaman buna benzer rüyalar görüyordum.

evet canım tedavi görüyorum gerçi ara ara ben bu tarz rüyaları görüyorum ama şuan hiç takıntım yok zaten 4.5 yıl geçti eski heyecanımda yok.
uzun zamandan sonra böyle bi rüya görünce şaşırdım.
hayır olsun inş sağol.

canım hayırdır inşallah diyelim arkadaşın dediği gibi bilinç altıda olabilir çünkü bende çocuk için uğraşıyorum ama yok hala birşey hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....ama bende 2 hafta önce öyle bir rüya gördüm biir tane kız çocuğu çocuğun olacak adıda rabia diyor bana ama aklımda filan yok çünkü artık bende boşladım tedaviyide bıraktım uyanınca şaşırmıştım sonra dua ettim Allahım sen ver bende adını rabia koyayım inşallah dedim:)rabbim senide benide bizim gibi olanlarıda evlatsızlıkla sınamasın inşallah canım...seninde tatlı bir kızın olurda adını ceylin koyarsın inşallah bacım...:KK16:

canım güzel duaların için allah razı olsun aynen rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çeken bilir.
bu arada kızım olursa adını ceylin değilde hep ceyda koymak istiyorum bütün çevremde bunu yıllardır bilir hani yakın yani isim olarak:KK9:
rabia 4. demek biliyorsun yoksa 4. kız olmasın senin :KK9::KK9:
hayırlısı neyse hakkımızda o olsun dediğiniz gibi bilinçaltı işte orda bile beni dr dr koşturtuyor.:KK1::KK1:
aşmışım artık kendimi avrupaya amerikaya kadar açılmışım.:KK53:

Son düzenleme:
belkide 4.kızdır canım:KK1:ama rabia ilk evliya kadının ismiymiş iyice araştırdım ben:KK34:bu bilinç altını kesmek lazım:KK52::KK52:hayırlısı olsun canım ya hakkımızda inşallah bak ben ne yaptım belkı sende yapmak istersin.....2 rekat Allah rızası için namaz kılıyorsun sonra istediğin şeyi dua ediyorsun sonra tesbihe her bir tanesine 1 fatiha 3 ihlas okuyorsun sonra yine isteğini istiyorsun ve tesbihi kıbleye gelecek şekilde bir yere asıyorsun isteğin olana kadar orada duracak,istağin oluncada 40 tane tesbih alıyorsun birde sendeki o tesbihle beraber 41 olacak o tesbihleri dağıtıyorsun ben yaptım sende yap canım rabbim dualarımızı duyar inşallahhhhhhhhh.....biraz karışık yazdım kusura bakma canım:KK16:

aslında senin bu dediğini biliyorum yılbaşında halam bana bi tesbih göndermiş kuzenimle bu ne dedim halamın çok yakın bi arkadaşı yapmış dileği kabul olmuş tesbihleri dağıtırken halam 2 tane istemiş birini bana göndermek için bunu yap dedi halam bebek için fakat ben hep yapıcam yaparım diye erteledim ve halen yapmadım.
şimdi sende söyleyince allah karşıma 2 defa çıkarmış oldu mutlaka bugün başlıcam ve yapıcam eğer duam kabul olursa hemen sana yazıcam.

X