- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Vallahi bende anlasamdim eşim le isim konusunda rüyama isim girdi Kasım ismi eşim e dedim koyalım kabul etmediMerhaba kızlar daha öncede isim konusunda buraya önerilerinizi aldım ve yazanlara teşekkür ediyorum . Biz 28. Haftadayim hamileliğimde halen isim koyamadik daha doğrusu babamızla anlaşamıyoruz . Bir kaç gün önce rüyamda hiç gercekte birkez olsun aklıma gelmeyen bir ismi ,rüyamda kızımı doğurmuş ve ismini soran birine isminin ikranur olduğunu ilettim. Şimdi bu takıldı aklıma acaba rüyamda gördüğüm ismi koymalı mıyım, manasınıda telafuzunuda sevdim içime de belki rüyam dolayısıyla sindi gibi . Buarada rüyaları çoğunlukla çıkan biriyim . Sizce bu bana Allah tarafından önerilen bir isim midir, gerçekten bilenlerin cevabını bekliyorum . Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Siz bana mesaj gönderebilir misiniz ,bişey sorucam.Rüyanız hayrolsun çok güzel bir rüya bence annem çok güzel rüya tabir eder bana da biraz geçmiştir o şeyi ikra oku demek nur da allah cc sıfatlarından allahın adını oku olarak yorumladım doğacak evladınız çok hayırlı bir evlat olucak allahın izniyle
Keşke dakikasınıda yazsaydın
Ihtiyacın olan şu ama filaş tivi kapandı
Aslında bağlayıcı bir hali yok ama insan sizin gibi sonradan keşke öyle mi olsaydı diye düşünebilir bu yüzden bende tereddüteyim.Vallahi bende anlasamdim eşim le isim konusunda rüyama isim girdi Kasım ismi eşim e dedim koyalım kabul etmedihalbuki ben yatmadan önce Allah a dua ettim bebeğimin ismi ne olsun bana bir işaret ver diye o gün rüyama girdi ama beyfendi kabul etmedi
Neyse
Eltimde hamile oğluna ruyasinda Yusuf ismi görmüş Yusuf koydular karı koca
Benimkide bilinçaltı oldu herhaldeAslında bağlayıcı bir hali yok ama insan sizin gibi sonradan keşke öyle mi olsaydı diye düşünebilir bu yüzden bende tereddüteyim.
Amin amin inşallah benimde tek istediğim buRüyanız hayrolsun çok güzel bir rüya bence annem çok güzel rüya tabir eder bana da biraz geçmiştir o şeyi ikra oku demek nur da allah cc sıfatlarından allahın adını oku olarak yorumladım doğacak evladınız çok hayırlı bir evlat olucak allahın izniyle
Telafuzunuda beğendim ,manasına bakıncada yine çok hoşuma gitti sadece eşim yanasmayınca arada kaldım .Mübarek anlamı olan bir isim sanırım. Beğendiyseniz koyun bence. Ama ben beğenmediğim bir ismi koyamazdım sanırım
(Öyle bi rüya görmemeliyim öyle bi rüya görmemeliyim)
Sonuna kadar katiliyorum. Nur adinin bir agirligi var. Yorucu bence.İkra güzel fakat nur eki değilbir büyüğüm isimlerin yanına nur eki koymanın pekte iyi olmadığını söylüyordu
Merhaba kızlar daha öncede isim konusunda buraya önerilerinizi aldım ve yazanlara teşekkür ediyorum . Biz 28. Haftadayim hamileliğimde halen isim koyamadik daha doğrusu babamızla anlaşamıyoruz . Bir kaç gün önce rüyamda hiç gercekte birkez olsun aklıma gelmeyen bir ismi ,rüyamda kızımı doğurmuş ve ismini soran birine isminin ikranur olduğunu ilettim. Şimdi bu takıldı aklıma acaba rüyamda gördüğüm ismi koymalı mıyım, manasınıda telafuzunuda sevdim içime de belki rüyam dolayısıyla sindi gibi . Buarada rüyaları çoğunlukla çıkan biriyim . Sizce bu bana Allah tarafından önerilen bir isim midir, gerçekten bilenlerin cevabını bekliyorum . Hepinize şimdiden teşekkür ederim
İkra daha kısa ve öz demi zaten soyismimiz çok uzun . İkra daha tınısı da hoş gibiSonuna kadar katiliyorum. Nur adinin bir agirligi var. Yorucu bence.
Lotus seni bulmuşken hemen sorabilir miyim Barış ismi nasılSonuna kadar katiliyorum. Nur adinin bir agirligi var. Yorucu bence.
EtkileniyorumFarzedelim ki koymadiniz
Nolacak acaba ?
Biz hamile kalmadan önce bile ismi bulmuştuk, daha doğrusu eşimin cok sevdiği bir isim , ben de sevdimTelafuzunuda beğendim ,manasına bakıncada yine çok hoşuma gitti sadece eşim yanasmayınca arada kaldım .
Siz koyabildiniz mi ?
Ben analiz yapiyorum. Isterseniz soyadinizi ozelden gönderin bi bakalim. Ben bu tarz ruyalara, kitapta gecen isimlere ısınmaya, bir sarkida gecen ismi duyunca hissedilen duygularin anlamina inanirim. Bebek istedigi ismi duyuruyor hissettiriyor diye düşünürüm. Yine de analize baksak daha iyi olur.İkra daha kısa ve öz demi zaten soyismimiz çok uzun . İkra daha tınısı da hoş gibi
Soyadi da lazim çiçeğimLotus seni bulmuşken hemen sorabilir miyim Barış ismi nasıl
Çok güzel sağlıcakla alın inşallah kucağınızaBiz hamile kalmadan önce bile ismi bulmuştuk, daha doğrusu eşimin cok sevdiği bir isim , ben de sevdimBarış olcak kısmetse.
Özelden atsam bakabilir misiniz acaba?Soyadi da lazim çiçeğimtam ad ve soyad yani. Ikinci adi varsa onu da bilmem gerek.
Çok teşekkür ederim amin, siz de sağlıkla doğurun ve büyütün inşallahÇok güzel sağlıcakla alın inşallah kucağınızabizde flörtlükten beri düşündugümuz isimdi kizimiz olursa Rüya olsun diye ama eşim onu da istemediğini en başından beri belirtmeye başladı ondanda geçmiş olduk .
Valla eşim hep hayatı boyunca kız çocuğu istedigi için kafası değişik onun istediğini ben istemedim ,benimkini o . Önümüzdeki ay isimleri yazıp kura çekelim dedi düşününÇok teşekkür ederim amin, siz de sağlıkla doğurun ve büyütün inşallah
Eşiniz zor beğenir hale gelmiş iş ciddiye binince anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?