Rüyamda gördüğüm isim

Vallahi bende anlasamdim eşim le isim konusunda rüyama isim girdi Kasım ismi eşim e dedim koyalım kabul etmedi halbuki ben yatmadan önce Allah a dua ettim bebeğimin ismi ne olsun bana bir işaret ver diye o gün rüyama girdi ama beyfendi kabul etmedi

Neyse
Eltimde hamile oğluna ruyasinda Yusuf ismi görmüş Yusuf koydular karı koca

Siz bana mesaj gönderebilir misiniz ,bişey sorucam.

Aslında bağlayıcı bir hali yok ama insan sizin gibi sonradan keşke öyle mi olsaydı diye düşünebilir bu yüzden bende tereddüteyim.

Aslında bağlayıcı bir hali yok ama insan sizin gibi sonradan keşke öyle mi olsaydı diye düşünebilir bu yüzden bende tereddüteyim.
Benimkide bilinçaltı oldu herhalde çok istediğim için eşim de kabul etmedi
Rüya da gördüğünüz isim güzeldir tabi sizin kararınız esinizde istemiyor anlasın sizde başka isme

Amin amin inşallah benimde tek istediğim bu Allah razı olsun

Mübarek anlamı olan bir isim sanırım. Beğendiyseniz koyun bence. Ama ben beğenmediğim bir ismi koyamazdım sanırım
(Öyle bi rüya görmemeliyim öyle bi rüya görmemeliyim)

Mübarek anlamı olan bir isim sanırım. Beğendiyseniz koyun bence. Ama ben beğenmediğim bir ismi koyamazdım sanırım
(Öyle bi rüya görmemeliyim öyle bi rüya görmemeliyim)
Telafuzunuda beğendim ,manasına bakıncada yine çok hoşuma gitti sadece eşim yanasmayınca arada kaldım .
Siz koyabildiniz mi ?

Farzedelim ki koymadiniz
Nolacak acaba ?

İkra daha kısa ve öz demi zaten soyismimiz çok uzun . İkra daha tınısı da hoş gibi
Ben analiz yapiyorum. Isterseniz soyadinizi ozelden gönderin bi bakalim. Ben bu tarz ruyalara, kitapta gecen isimlere ısınmaya, bir sarkida gecen ismi duyunca hissedilen duygularin anlamina inanirim. Bebek istedigi ismi duyuruyor hissettiriyor diye düşünürüm. Yine de analize baksak daha iyi olur.

Biz hamile kalmadan önce bile ismi bulmuştuk, daha doğrusu eşimin cok sevdiği bir isim , ben de sevdim Barış olcak kısmetse.
Çok güzel sağlıcakla alın inşallah kucağınıza bizde flörtlükten beri düşündugümuz isimdi kizimiz olursa Rüya olsun diye ama eşim onu da istemediğini en başından beri belirtmeye başladı ondanda geçmiş olduk .

Çok teşekkür ederim amin, siz de sağlıkla doğurun ve büyütün inşallah
Eşiniz zor beğenir hale gelmiş iş ciddiye binince anlaşılan

Çok teşekkür ederim amin, siz de sağlıkla doğurun ve büyütün inşallah
Eşiniz zor beğenir hale gelmiş iş ciddiye binince anlaşılan
Valla eşim hep hayatı boyunca kız çocuğu istedigi için kafası değişik onun istediğini ben istemedim ,benimkini o . Önümüzdeki ay isimleri yazıp kura çekelim dedi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…