- 14 Kasım 2016
- 199
- 56
- 48
- Konu Sahibi dendendeniz
-
Hurafe ya bunlar. Kimisi de rüyanda gördüysen koy diyor, rüyasında isim görmek için hevesleniyor.Merhaba arkadaşlar;
22 haftalık hamileyim ve çocuğuma koyacağım ismi bir çok kez rüyamda gördüm ve hep o şekilde seviyorduk sonra rüyamda gördüğüm için o ismi koymak istedim.
Ancak geçenlerde rüyamda bu ismi çocuğuna koyma köpek ısırır dediler. ve bu aralar saçma sapan rüyalar görüyorum.Acaba gebeliğinde böyle durumla karşılaşan var mı rüyamı kime anlatsam başka isim koy diyorlar bunu dikkate alıp farklı isim mi koymalıyım yoksa gebelikte bu tür rüyalar normal mi?
Canım kaygılı mizaçlı birisi misin? Gebeliğin nasıl geçiyor ? Stres faktörü var mı hayatında ?
Rüya ile amel edilmez..
Hamilelikte böle rüyalar görulebiliyor..aşırı kaygıliydim hamileyken o yüzden heralde o kadar saçma ama o kadar gercekci seyler göruyodum ki :)) kafayi yiyecektim uyumak istemiyodum resmen
Hurafe ya bunlar. Kimisi de rüyanda gördüysen koy diyor, rüyasında isim görmek için hevesleniyor.
İçinize siniyorsa koyun. Sırf rüyada gördüm diye de ilginç kötü anlamlı isim koymayın.
Hamileyken ne kabuslar gördüm :)
Hangi ismi seviyorsan onu koy sırf rüyanda gördün diye koymak ya da koymamak çok da mantıklı değil
bende de bu aralar başladı uyanıyorum sanki gerçek gibi etkisinden çıkamıyorum ismi zaten belliydi bebeğimin ama koyma diye birşey görünce bide hep bebeğimle ilgili birde ilk gebeliğim :) ne düşüneceğimi bilmiyorum
Tam anlaşılmıyor yazıda. Sanki siz belirlediğiniz ismi rüyanızda gördüğünüz için benimsediniz ancak çevre rüyanda gördüğün isim konulmaz demiş gibi olmuş. Rüyanız bilinçaltınızdır belki de içinize sinmeyen birşey var ya da başka bir ismi de aklınızdan geçirdiniz. Çok takılmayın. Bebekle ilgili endişeler yansıyor hepimize.yok ben ismini zaten belirlemiştim bu isimi gördüm rüyamda öyle devam ettim sonrasında koyma diye saçma sapan rüyalar başladı gebelikte bunlar normal mi anlamıyorum
Kuzum şu hayatta en fazla kaç kere çocuğumuz olacak? Kaç kere sevdiğin ismi koyma şansın olacak? Boşver bunlar hormonlardan oluyor. Sen içine sinen ismi koy :)
Kabuslar lohusalikta bile devam etti bende.
Tam anlaşılmıyor yazıda. Sanki siz belirlediğiniz ismi rüyanızda gördüğünüz için benimsediniz ancak çevre rüyanda gördüğün isim konulmaz demiş gibi olmuş. Rüyanız bilinçaltınızdır belki de içinize sinmeyen birşey var ya da başka bir ismi de aklınızdan geçirdiniz. Çok takılmayın. Bebekle ilgili endişeler yansıyor hepimize.
Oğlumun isminde seçenekler arasında kararsızken bir ismi rüyamda telaffuz edince karar vermemde etkili olmuştu, ama sizin sonradan gördüğünüz rüya bana pek umursanacak bir rüya gibi gelmedi açıkcası..
Rüya deyip geçin. Hepsi anlamlı olsa ohoo ne aksiyonu bol hayatlar yaşardık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?