Gelinlik Modelleri Rüyamda giydiğim gelinlik :)

envyme

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.385
10
108
Şimdiye kadar çok beğendiğim gelinlik olmuştu ama en çok beğendiğim bu olmuş demek ki rüyamda bunu giydiğimi gördüm...gerçi straples istemiyorum ama etekleri çok hoşuma gitmişti..(o zamana kadar daha çooook gelinlik beğenirim ben ama)
bakın bakalım siz de beğenecek misiniz..

Son düzenleme:
Rüyanda gördüğün gelinliği iyi hatırlayıpta resmini buraya eklemişsin. Tebrik ederim iyi hafıza varmış valla

Rüyanda gördüğün gelinliği iyi hatırlayıpta resmini buraya eklemişsin. Tebrik ederim iyi hafıza varmış valla

evet hafızam baya kuvvetlidir.. en ince detaya kadar her şeyi hatırlarım :)) iyi bir şey değil ama, boş şeylerle doluyor zihnim :)

Üstteki fırfırlar olmadan daha hos dururmus gibi geliyor bana.

o fırfırlar aslında bana da bir çok güzel geliyor, bir tuhaf geliyor.. fırfırlarını begenme sebebim şu ki, iki düğün olacak bizim, birinde nikahtan sonra gelinliği çıkarıp kısa bir gelinlik giymeyi istiyorum hep.. o yüzden bu modeli görünce, ikinci bir gelinliğe gerek yok bunun alt kısmı çıkarılabilir olursa, sadece fırfırlar kalsa (tabi o kadar mini olmaz da :) ) nikaftan sonra çıkarırım alt kısmı farklı bir gelinlik olmuş olur diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…