Rüya Yorumları Rüyamda Erkek Arkadaşımla Öpüştüm

melisarme

good girl gone bad.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
202
3
merhaba herkese ben rüyayı görmeden önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. ama gece rüyamda onu gördüm onunla (çok afedersiniz) öpüştüm hatta dudağını ısırıp bi parça kopardım yüzüme bakıp bana gülümsedi dudakları normaldede güzeldir de rüyamda başka bi güzeldi bunun anlamına baktım sevinçli haber fln karşılıklı murattır fln dio ama merak ediyorum sizlerinde yorumu benim için önemlii şimdiden teşekkürler :)) bu arada barışıcak mıyım herşey yoluna giricek mi ya ?

lütfen lütfen lütfen hiç mi yorum yapıcak kimse yokkk :SSS canlarımm yardım edin bana

selamlar niye ayrıldınız ne oldu bilemiyorum ama benim hissettiğim sizin zamana ihtiyacınız var bence belli bir süre düşünmemeye çalıs hersey kendiliğinden yoluna girecek rüyan güzel ama rüyaya dayanarak umut bekleme derim. bende rüyalarımda çok güzel seyler görüp gerçekte çok kötü kazık yediğimi de bilirim bu yüzden sana bir uyarı benden kendini rüyana kaptırma :)

ama dediğim gibi zamana bırak en geç 1 aya kadar yanyana geleceksiniz :) bu benim hislerim

gördüğün rüyayı hiç kimseyle paylaşma bence neye yorarsan o çıkarmış çünkü.sadece hayra yoracaklara rüyalarını anlat derim ben canım.

inşş inşş şu malum kadınsal dönemlerim yüzünden ona karşı çok dengesiz davrandım galiba bu sefer bıktı msj attım ama tık yok bişi yapmıycam zaman ihtiyacımız var sanırım evet uzak kalalım bi süre sırf benimle böle die sosyal ağlarada girmio görüşemioruz da :S yengeç burcu bende başak burcuyum yengeçleri çok iyi tanırımmm ama o farklı çokk farklı ve sanırım onu çok sevdiğimi anladım hemde çok inş herşey yoluna girer.. lanet şu kadınsal haftalardan nefret ediorumm dengesizleştirdiği için benii :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…