rüyamda bile kk deyim..mesajlar yazıyorum.))

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
2 gündür rüyamda bile kk deyim ve mesajlar yazıyorum .)) buradaki kişileri görüyorum..çok mu burada takılmaya başladım ne rüyama bile giriyor:)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cok komik yawwwwwwwwwwww

o kadar kafaya takcak ne var cnm
demek cidden kk koliksin
burda cok vakit geciriyon kiiii bilinçaltında bu var rüyanda bile görüyon :))

bende bi mesajı cevaplıodum gece rüyamda :S uyumadan önce siteye girip takıldığım için heralde

ya kızlar benim eşimde yeter artık diyor gece gündüz kadınlar kulubundesin diyor aramız açılmasa ii

Bende aynen geceleri uykumda sürekli kk ya mesajlar yazıyorum-tatlicadiarzu-yalnız değilmişimkaydirigubbakcemile3

valla kocam şikayet ederse kkdan o zaman bana daha eğlenceli birşey bulsun, onu yapalım..bulamazsa da hiç şikayet etmesin...ben de fırsat buldukça girerim valla.....sabah bakıyorum ilk iş olarak neler yazılmış diye...

banda oluyo uykuya geçiş aşamasından eee nedeni yatmdan önce kk ya takılıyorum ya hihoyyyt

nette genelde buraya takılıyorum zaten :))

benımkısı evlenınce unut orayı grmenı ıstemıyorum dıyıp duruyo kıl edıyo benı ben senı nıe aldım dıyorum netın var ondan yanı kkdan ayrılamam ama o hayır dıo başka bışeyde demıyo nolcek en ıyısı ben evlenmeyım demı :roflol:

ahh ruyamda hıc gormedım ama ban yeme korkusu olmasa bı kac kısıye içimden gelen herseyı demek ısterdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…