Allah hayırlara çıkarsın inşallah..ben de siz gibiydim ..siz tedavi görüyor musunuz bilmiyorum ama en son tedavimde rüyamda tatlılar yedim...bebeğimi emzirdim ki bebeğim doğduğunda emzirdigimde bile rüyamda aldığım hazzı almadım desem yeridir.sizi çok iyi anlıyorum .tam hamilelelik tuttu mu tutmadı ki diye kan testi vermeme bir iki gün kala gece kollarım arasında bir bebek vardi.uyanık olduğuma eminim..yani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.bence sizin gebeliğiniz yakın Allah'ın izniyle3yıldır cocugumuz olmuyoruz. İstiyorum fakat içimde öyle bebegimin özlemi hiç yoktu. Bugun rüyamda önce tatlı yiyorum tadını hala hiddedebiliyorum serveti bir tatlı şam tatlısı gibi okadar lezzeyliydiki. Sonra bebegimi kucağımda görüyorum okadar tatlıydıkı tam anne gibi onu seviyorum allahım annelik duygusu böyle bişey iş diyorum rüyamda. Rüyanın etkisinden cıkamadım aglayacak durumdayım. Sizce bu rüyayı görmenin sebebi pskolojikmidir
Tadavi görmeye calısıyorum canm aşılamaya karar verdik ama daha olmadım. Peki sizin rüyanız gerceklestimiAllah hayırlara çıkarsın inşallah..ben de siz gibiydim ..siz tedavi görüyor musunuz bilmiyorum ama en son tedavimde rüyamda tatlılar yedim...bebeğimi emzirdim ki bebeğim doğduğunda emzirdigimde bile rüyamda aldığım hazzı almadım desem yeridir.sizi çok iyi anlıyorum .tam hamilelelik tuttu mu tutmadı ki diye kan testi vermeme bir iki gün kala gece kollarım arasında bir bebek vardi.uyanık olduğuma eminim..yani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.bence sizin gebeliğiniz yakın Allah'ın izniyle
Evet:) o tedavimde olumlu sonuç aldım 22 aylık oğlum teyzesi...34 yaşındaydım siz daha çok gencsiniz.olacaktir vakti gelince sizin deTadavi görmeye calısıyorum canm aşılamaya karar verdik ama daha olmadım. Peki sizin rüyanız gerceklestimi
Allah bağışlasın abla. Benim içinde dua edin. Annelik duygusunu ilk defa rüyamda gercekten hissettim. Okadar güzeldikiEvet:) o tedavimde olumlu sonuç aldım 22 aylık oğlum teyzesi...34 yaşındaydım siz daha çok gencsiniz.olacaktir vakti gelince sizin de
Tabii ki ederim tatlım...bugün tedavi gören bir arkadaşın pozitif sonucunu aldık...sen de bol dua et Allah'tan ümidini kesme.dert etme dua etAllah bağışlasın abla. Benim içinde dua edin. Annelik duygusunu ilk defa rüyamda gercekten hissettim. Okadar güzeldiki
Allah hayırlara çevirsin inşallah..3yıldır cocugumuz olmuyoruz. İstiyorum fakat içimde öyle bebegimin özlemi hiç yoktu. Bugun rüyamda önce tatlı yiyorum tadını hala hiddedebiliyorum serveti bir tatlı şam tatlısı gibi okadar lezzeyliydiki. Sonra bebegimi kucağımda görüyorum okadar tatlıydıkı tam anne gibi onu seviyorum allahım annelik duygusu böyle bişey iş diyorum rüyamda. Rüyanın etkisinden cıkamadım aglayacak durumdayım. Sizce bu rüyayı görmenin sebebi pskolojikmidir. Rüyayı eşimle ilişkiye girdiğim gece gördüm
Amin inşallah abla bakalım zaman ne gösterecekTabii ki ederim tatlım...bugün tedavi gören bir arkadaşın pozitif sonucunu aldık...sen de bol dua et Allah'tan ümidini kesme.dert etme dua et
Canm söyle diyin daha öncede bu tarz görüyordum ama bu seferki gördüğüm rüyayı yaşamıs gibiyim. Gercekten kendi bebegimi sevip anneliği yaşıyor gibiydim. Hele o tatlı okadar lezzeyliydiki. Bunları yasıyor gibiydim. İnsallah hayra cıkarAllah hayırlara çevirsin inşallah..
Evlendiğimizden beri çocuk sahibi olmak istedik ve eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen 2sene olmadı.. Bir gece rüyamda bebek gördükten bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim, umarım senin rüyan bilinçaltı rüyası değil de gerçek bir rüyadır ve yakın zamanda hamilelik haberi alırsın inşallah
Benim de öyleydiiiiCanm söyle diyin daha öncede bu tarz görüyordum ama bu seferki gördüğüm rüyayı yaşamıs gibiyim. Gercekten kendi bebegimi sevip anneliği yaşıyor gibiydim. Hele o tatlı okadar lezzeyliydiki. Bunları yasıyor gibiydim. İnsallah hayra cıkar
Rüyadan uyandığımda hala annelik hissini yaşıyordum okadar mutluydumki. Rüyamda bile annelik duygusu NEKADAR güzel diye seviniyordum. İnşallah hayırlısıyla canmBenim de öyleydiiiiuyanınca odada bebeğimi aradım, gerçek sanmıştım..
Ay hadi inşallah, rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün
Gerçekten öyleRüyadan uyandığımda hala annelik hissini yaşıyordum okadar mutluydumki. Rüyamda bile annelik duygusu NEKADAR güzel diye seviniyordum. İnşallah hayırlısıyla canm
Yok canm yapmadım her yapısımda hüsrana ugruyorumGerçekten öyle
Test yaptın mı bu arada?
Peki adet oldun muYok canm yapmadım her yapısımda hüsrana ugruyorum
Olmadım canm adetim düzensiz oluyor ama 1 hafta geciktiPeki adet oldun mu
Anladım canım, test yaptınmıOlmadım canm adetim düzensiz oluyor ama 1 hafta gecikti