eminim eşin rüyalarındaki gibi özlemiştir seni
gerçekten imkansızmı birleşmeniz...
umarım yuvanız tekrar kurulur
hakkınızda hayırlısı olsun
Sağolun ya iyiki bu site var:)
Gerçekten imkansız birleşmemiz
neden ki..
birbirinizi seviyorsanız imkansız olamaz..
ortada aldatılma şiddet vb bişey mi var..
boşandınızmı...
çok zor olmalı ama severken ayrı kalmnız neden
Eşim ailesine çok fazla düşkün daha doğrusu annesineBu beni o kadar çok yıprattı ki o kadar olay yaşandı ki.Son olay da bu annesi boşa dedi oda bşuyo.Son gün sarılıp ağlaştık seni çok seviyorum içim kan ağlıyo ama boşanmak zorundayız dedi.Buymuş hayırlısı diyorum ama çok özlüyorum.
Eşim ailesine çok fazla düşkün daha doğrusu annesineBu beni o kadar çok yıprattı ki o kadar olay yaşandı ki.Son olay da bu annesi boşa dedi oda bşuyo.Son gün sarılıp ağlaştık seni çok seviyorum içim kan ağlıyo ama boşanmak zorundayız dedi.Buymuş hayırlısı diyorum ama çok özlüyorum.
Canım bol bol dua et eğer alnına eşin yazılmış ise döner dolaşır gelir seni bulur nasibin,hayırlısı neyse o olsun.Büyüklerin yaptıklarını bazen anlamıyorum niye rahat bırakmıyolar bu gençleri,elbette anne baba atılmaz ama bu şekilde davrananlarda hastalık olduğunu düşünüyorum.
seni kesin boşadımı yani..
eğer boşadıysa ve gerçekten tek sebebi annesinin istemesi ise...
ve annesininde hiçbir geçerli sebebi yoksa boşanmanızı istemekten
yazık o adama ve annesine..
bunun günahını nası kaldıracaklar acaba...
sende artık üzülme bu adam için..rabbim gönlüne ferahlık versin canım..
inşaallaha çok daha iyileri nasip olur sana..
sen artık kendi önüne bakmaya çalış..
bundan sonra onlar yanacak vijdan azabından
Tabiki canım alnımıza ne yazılırsa onu göreceğiz ben daha nişanlıyken anladım bunların yaşanacağını nişan attım sonra kaçtım(( Eşim alnıma yazılmış bi kere öyle yada böyle oldu.Bundan sonra da ne yaşayacağımı bilmiyorum tabiki hayırlısı diyorum.Kayınvalidem eşime çok düşkün tek erkek olduğu için gerçekten hastalık derecesinde benden bile kıskandı oğlunu (( İmkansız diyorum ama bu rüyalar gizli numaradan aranmalar beni umutlandırıy nunda beni özlediğini duymaya o kadar ihtiyacım var ki.
Canım ya severek üstelik kaçarak evlenmişsiniz şimdi ise durumlar bambaşka...Gizli numaradan arayan inşallah eşindir inşallah pişman olur ve birgün sana geri döner,tek sebebin annesinin olması ve onu dinleyerek hareket etmesi iyi birşey değil.Bugün barışsanız yarın yine anne sözünden çıkmaz,insan yedisinde ney ise yetmişindede öyledir canım.Moralini bozmak gibi olmasın ama ağıza bakması iyi birşey değil.Şu saatten sonra sadece hayırlısını dile Allahtan.
Tatlim cok uzucu, klasik turk ailelerinin evlilige mudahale etme durumlari. Siz sorun cikmis ayrilicakken kacmissiniz degilmi? E o halde en zorunu basarmis birisi olarak, evliliginin simdi yikilicagini dusunmen niye? Biraz zamana birakmali ve hamlelerini dogru atmalisin. Biraz aklini kullan ya, madem onlar senin herseye bidi bidi yaptigini dusunuyor.. bunun tersini yap bundan sonra. Bence bu iliski boyle sacma bir sebepten bitemez. Bos yere gurur yapmaya gerek yok. Anladigim kadariyla esin ailesini disladigini onlari istemedigini dusunmus ve suan sen kicinida yirtsan bu dusunceyi degistiremezsin. Sevgiliyken boyle yapardi soyle yapardi bunlari unut, yapmicaktir. O suan hakli oldugunu dusunuyor ve senden bi hamle gelmesini bekliyor belliki.
Barisirsaniz sayet, hicbirsey olmamis gibi davraniyosun, ablasimi kardesimi her kimse artik, onunla daha cok zaman gecirmeye bak. Annesini sevmiyosun dimi? esinden daha cok ilgilen onunla! Kadinin fendi erkegi yendi guzelimm! Hemen pes etmeler, aman efendim uzulmeler.. kendini silkele ve aklini kullan! Ilgisini cekicek seyler yap ve seninle daha cok zaman gecirmesini sagla.
Yada cekemiyorsan, esinden once sen bosanma davasini acarsin ve kurtulursun!
Canım üç ay önce eşim beni evden kovduğunda bu yöntemi denedim.3aydır annecim annecim sürekli kızkardeşine öle hediyeler vs yengecim demeler.Hatta eşim bile dedi çok mutluyum artık hiç sorun yok diye.Sen onlarla iyi geçin söz veriyorum seni çok mutlu edeceğim dedi.Ben iyi geçindim ama eşimde değişen hiç bişey olmadı.gurur yapmıyorum ama onun aramasını bekliyorum sadece.Çünkü ayrıldığımız günkü tavrını unutamıyorum gitsen bile 15 gün sonra arasın sen bensiz yapamazsın dedi.o yüzden bekliyorum
Canım nasılsın? Varmı bir gelişme?
Teşekkür ederim canım daha iyiyim.Eşim aramadı avukatı aradı anlaşmalı boşanmanın peşindeler hala bende avukatım numarasını verdim artık avukatlar konuşuyor.Bu arada sanırım bana göz dağı vermek için araba ile önüme çıktı bende bastım gittim.Korkacağımı sandı sanırım.1 ay önce falan da babası kalp krizi geçirmiş bende insanlık bende kalsın dedim geçmiş olsun diye mesaj attım eşimde bunu bekliyormuş başladı bir sürü mesaj atmaya bende sadece geçmiş olsun demek istedim kendine iyi bak dedim cevap veremedi.Ama ben kendimi çok iyi hissediyorum.Eşime karşıda tatamen nötrüm artık ne nefret ne de sevgi:)Çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Canım nasılsın? Varmı bir gelişme?