- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
bu gece çok karışık rüyalar gördüm ilkini anlatmaya bile korkuyorum gece aniden uyandım korkarak 3 harflilerle ilgiliydi ama kendisini görmedim sadece varlığını hissettim ve tanımadığım birisi beni onlardan koruyordu ama başka birsine bişey yapmışlardı ve bana göstermiyolardı korkmayım diye ve ben çok kötü bişey yaptıklarını biliyordum onun içnde sürekli ağlıyordum yüzümü ve ağzımı beyaz birşeyle sanki yorgandı kapattı bağırmayım diye önce nefes alamadım sonra kafamı aşağı eğip nefes aldım birde sonra kendimi odamda görüyorum eşim ve görümcem yanımda çok korkmuşum ve o arada oğlum odasında uyurken çığlık atıyo ona bişey yaptılar diye hem bağırıyorum hem koşuyorum korktuğum halde o an korkuyu düşünmeden ve oğlum kaskatı olmuş ellerini göğüs hizasında kilitlemiş dişlerini sıkıyodu sürekli ona sesleniyorum ama vs.. ikinci ise arabayla ilgili araba kullandığımı ve arabayla çıkması çok zor bir yokuşa çıktığımı felan gördüm yol okadar diktiki 90 derecilk bir açı düşünün neredeyse öyleydi orayı çıktıktan sonrada çıkabilmiş olduğuma sevinip sürat yaptım yolun kenarları yeşillikti ama ilkinde acayip korktum halada etkisindeyim ne demek nolur bilen birisi yorumlasın