Rüyaları gördükten sonra üzerine çok düşünüyor musunuz ? Bazı şeyleri çekiyor da olabilirsiniz. Korktuğum basina geldi derler ya öyle. Ha bazı insanların 6. Hissi ,kalp gözü açıktır hisseder. Umarım eşinizle ilgili rüya hayra çıkar.Malesef son bir senedir bana oluyor burcumdada gercekci ruyalar olabilicegi soyleniyor ona yordum bir dönem bilincalti dedim. Ama malesef is o asamayi gecti. Korkmaya basladim. Ruya gormek istemiyorum. Hele son gordugum ruyalar esimle alakali. Rabbim sen hayra cikar diyip dua ediyorum surekli. İnsallah gerceklesmez yani
Zikir filan yapmıyorum ama hissetmek dediğiniz şeyler maalesef ki bende de varBenim bir akrabam da başka türlü şeyleri hissediyordu. Önceden devamlı yaptığı zikirler varmış. Onları bırakınca azaldığını belirtmişti. Bayağıdır da konuşmadım durumu hakkında. Son durumunu bilmiyorum.
Sizde de bu tip durumlar var mı?
Biri bana başına iş gelecek dese uykularım kaçar. Çok da güzel değil öğrenmek. Sülalemde de böyleleri var. Rüyası çıkana kadar kaygıdan boğuluyorlar. Bazıları anlatınca da rahatsız hissediyor diye anlatmıyor.Ne cok psişik varmis yahu. Bu islerde cok para var, ulke insani musait denemenizi oneririm.
Biri bana başına iş gelecek dese uykularım kaçar. Çok da güzel değil öğrenmek. Sülalemde de böyleleri var. Rüyası çıkana kadar kaygıdan boğuluyorlar. Bazıları anlatınca da rahatsız hissediyor diye anlatmıyor.
Bunu kullanabilmek önemli. Yoksa sadece rüya görülüp darlanilinir.Ne cok psişik varmis yahu. Bu islerde cok para var, ulke insani musait denemenizi oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?