• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımın Kadını Beyonce Knowles

tumblr_m31ix7jzYk1rttygyo1_400.jpg

tumblr_m31huxAi961rqiw2ro1_500.jpg

tumblr_m31i5jC8Y61robxw8o1_500.jpg

tumblr_m31h88B43r1qe7g1no1_500.jpg

tumblr_m31fbbARmc1qewd5yo1_500.jpg

Özellikle Beatiful Liar şarkısında baya bir benziyorlar tabi biraz oynama var ama yinede bazı yerlerde benzediklerini düşünüyordum böyle düşünen bir tek ben değilmişim. :1::1::1::1:

beyonce_shakira.jpg

Dediğine katlıyorum canım beyaz tenli olsa bende beğenmem fazla ama bu haliyle çok hoş. Bazı zamanlarda fazla kiloluymuş ama ideal kilosuyla çok harika bir insan. Sesini, tarzını, kişiliğini çok çok çok beğeniyorum. Tam bir sanatçı. :16::16::16::16:

Aynen... :31:
Ikisi de melez o yüzden benziyorlar sanirim. Ikisi de ayri güzel... :69:

benim için taş gibi hatun= beyonce. :69:
fiziği muhteşem :69: :69:
en çok fiziğini ve saçlarını beğeniyorum. :nazar:

Beyonceyi seviyorum ama nedense gözüme eskisi gibi güzel gelmiyor:/ bazı klipleri baydı beni hayal kırıklığına uğrattı özellikle lady gagayla olanlar ona mı benzemeye çalıştı naptı:/Bence acilen eski zamanlarına dönmesi gerek şu 'baby boy' zamanlarına.

bence bu kadın shakira j lo falan hiçbiri güzel değil aslında . ama acayip bakımlı oldukları için birer pazarlama harikası .makyajsız kendi halinde halleri hiç güzel değildir . bunlar gibi bir sürü kadın var türkiyede . kalçası çıkık olan ve büyük olan bir sürü kadın var . ben beğenmiyorum hiç . beyonce onlardan bir tık önde tabi ama yinede benim beğenime uymuyor . yüzleri güzel değil bir kere normal kapkara . esmer güzeli olur ama bunlar ölede değil .mesela selma hayek çok beğenirim .dediğim gibi pazarlama harikası hepsi . iyi düşünülmüş projeler .

Mükemmel bi fizik ince belli dolgun kadınları çok beğeniyorum :31:

Back