• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımın Kadını Beyonce Knowles

Çikolata güzeli :16::16::16::16::16:

tumblr_m0fqt142Wc1qcnoaro1_500.png

tumblr_m0fpfubMX41r9i77yo1_500.jpg

tumblr_m0e6ud0REI1r9yqfyo1_500.jpg

tumblr_m0fivih0Lu1rr20omo1_500.png

tumblr_m0fhipT7jV1r9zhrzo1_500.jpg

Lady Gaga nasıl bir insan ya :27::27::27::27:
tumblr_m0fgoeB7f21rp27ygo1_500.jpg

tumblr_m0ffccapT91qcwgg3o2_250.jpg

tumblr_m0fezrS7YK1qibewgo1_500.jpg

tumblr_m0fd9ntFml1qga5to_1330972924_cover.jpg

tumblr_m0fbaa4JXF1rpr9s9o1_500.jpg

tumblr_m0f7u5qiCg1qhqho2o1_500.jpg

tumblr_m0f6y7U9M71qcnoaro1_500.png

tumblr_m0e7eaMrwM1rqo212o1_400.jpg

tumblr_m0e1nxq9Yd1qk7zmpo1_500.jpg

tumblr_m0dxyaS4VN1rqo212o1_500.jpg

Beyonce-hair30630.jpg

600full-beyonce.jpg

600full-beyonce.jpg

600full-beyonce.jpg

600full-beyonce.jpg

600full-beyonce.jpg

Son düzenleme:
Bu kadar kilolu, yağlı ve kocaman basenlere sahip olupta böyle elbiseler giyebilicek nadir insanlardandır heralde beyonce =) görüntü kirliliği:24: neyse ki photoshop var :1:

göğüsleri kalçalarına göre çok ufak kalıyor beğenmiyorum ben bu tip kadınları jennifer shakira hepsi aynı tip seksi seçilip duruyorlar göğüsler ufacık kalçalar kocaman yeni dünyanın seksi anlayışı çok farklı olmuş yüz ve saçlar süper birşey diyemeyeceğim ama vücut orantısız .

ben bu kadını çok seviyorum

ses,yorum mükemmel

güzel şarkıları var

kendine has bi tipi ve tarzı var

ayrıca ten rengini muhteşem buluyorum

ve o kalın bacaklarıyla bile ki ben bu kadar kalın bacak sevmem;bin basar biçok kadına kesinlikle

ben bu kadını çok seviyorum

ses,yorum mükemmel

güzel şarkıları var

kendine has bi tipi ve tarzı var

ayrıca ten rengini muhteşem buluyorum

ve o kalın bacaklarıyla bile ki ben bu kadar kalın bacak sevmem;bin basar biçok kadına kesinlikle

Kesinlikle katılıyorum. Gayet orjinal bir kadın. Kalın bacağın yakıştığı ender insanlardan ki zaten incecik sadece görüntü kirliliği yaratan bacaklara bin basar. Doğal fotolardada shoplu fotoğraflardada gayet güzel. Ne shoplar yapıyorlar küçücük göğüsleri 90 mış gibi gösteren.
Zaten okadar basit bir kadın olsaydı dünyada bu kadar taklitcisi olmazdı. Çok orjinal, yaratıcı bir kadın. Müzik ödüllerinde filan detone sesler yapmacık danslardan sonra muhteşem şovlarıyla büyüleyen bir kadın. Sesi yeter zaten.

gelmiş geçmiş en iyi 7. vokal seçilmiş. çok güzel bir sesi var. sanatına saygı duymak lazım....

[video=vimeo;11175940]http://vimeo.com/11175940[/video]

muhteşem bir ses ya :nazar::nazar::nazar:

Bu şarkısını da klibinide severim güzel shoplamışlar oldukça zayıf ve hoş gözüküyor burda:31:

[video=youtube;4m1EFMoRFvY]http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY[/video]

Son düzenleme:
Beyonce.jpg

:25::25::25:

Beyonce-Knowles-bikinili-resmi.jpg

beyoncebikini206.jpg

beyoncebikini204.jpg

beyoncebikini212.jpg

güzel bi görüntü olduğunu düşünüyor mu acaba :25:

ben bunları da gördüm biliyorum..yine de bi bütün olarak beğeniyorum ben yaaa:31::31::31:

çok hoş bi dişi bence

mükemmel bi fiziği felan yok ama bütün olarak çok hoş ki zaten sesi muhteşem.fiziğiyle gündeme gelmeye çalışmıyor ki:31::31:

Beyonce bir manken değil sonuçta. Zaten siyahilerin genlerinde var bir beyaza göre daha dolgun oluyorlar ki zaten eticininde dediği gibi amacı fiziği ile gündeme gelmek değil. Ayrıca zayıf halleride var kilolu halleri olduğu gibi. Beyonce'yi Beyonce yapan sesidir zaten unutmamak lazım.

Beyonce-Fotograflari-1-430x814.jpg

Beyonce-Fotograflari-2-430x648.jpg

Beyonce-Fotograflari-3-430x652.jpg

Beyonce-Jay-Z-Fotograflari-430x598.jpg

Son düzenleme:
Burdada herhangi bir shop yok fotosuda var. :27::27::27:

[video=youtube;L_m0QcwhHbM]http://www.youtube.com/watch?v=L_m0QcwhHbM&feature=related[/video]
tam bir görsel şölen :33::33::16::16::16:

Beyonce-dress-Billboard-Music-Award-2011-Fashion-Show.jpg

Son vıdeo harıka ..
Normalde dınlemem de sevmem de ama yıgıdı oldur hakkını ver hesabı cok profesyoneller ya .. buram buram emek ve kalıte akıyor ..
Bıde Hadıse cıkıp yarı cıplak halıyle saçma salak haraketler yapıp kendını bu kadına benzetmeye calısıyorya cok guluyorum ve acıyorum . ızlerken resmen taklıt ettıgı gozlerımın onune gelıyor

Kocası çok çirkin severiz dinleriz ama son 1 yıldır her gördüğümde hadise yüzünden itici gelmeye başlıyor üzülüorum. Kendilerinden tiksindirdikleri yetmedi artık özendikleri dünya yıldızların dan da soutcaklar ufffff:47::47:

Begeniyorum bu kadini. Yüzüyle, fizigiyle bir bütün olarak begeniyorum.
Beyaz olsa fizigi hosuma gitmezdi ama bu kadin melez. Melezlere has bir vücut yapisi var. O yüzden gözüme batmiyor, itici bulmuyorum.. :31:
Ama bazi fotograflarinda cok kilolu gercekten. Ideal kilosunda fizigi daha güzel.
Mesela su fotolarda cok begendim;

beyonce-knowles-barcelona-01.jpg

beyonce-pastis-jay-z-08.jpg

26.jpg

29.jpg

beyonce7.jpg

Bir de normalde beyaz ten begenmeme ragmen bu kadinin tenini cok begeniyorum. Melezlerin teni cok hosuma gidiyor. Benim de burnum etli ve genis, dudaklarim iri keske tenim de böyle olsa tam melez olurdum o zaman. :1:

Biraz da Shakira'yi andiriyor sanki, su fotolarda özellikle;

2nak6f9.jpg

t4ydr9.jpg

Özellikle Beatiful Liar şarkısında baya bir benziyorlar tabi biraz oynama var ama yinede bazı yerlerde benzediklerini düşünüyordum böyle düşünen bir tek ben değilmişim. :1::1::1::1:

beyonce_shakira.jpg

Dediğine katlıyorum canım beyaz tenli olsa bende beğenmem fazla ama bu haliyle çok hoş. Bazı zamanlarda fazla kiloluymuş ama ideal kilosuyla çok harika bir insan. Sesini, tarzını, kişiliğini çok çok çok beğeniyorum. Tam bir sanatçı. :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back