Rüya Yorumları Rüyalarımda Neden Hep O Var ?

ladygagali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
59
5
Merhaba Arkadaslar

Uzun suredir belki sacma olacak ama gordugum ruyalari kendim yorumlayamiyorum..son 1 2 senedir..ruyamda bir erkek arkadasimin normal arkadas bana hep sevdigine dair birseyler soylerken ve asik gozlerle bakarken goruyorum..yaklasik 4 defa farkli sekillerde ayni kisiyi bana asik olarak gordum o kadar yumusak davraniyorki bana hep umutlu..simdi konduramiyorum ozaman bekardim gordugumde simdi evliyim taniyorum hala bizden uzakta yasiyor acaba benimi dusunuyor..bir kac kez konusurken gulerken falan bana sevgi dolu gozlerle baktigini gordum ama hic aklima oyle birsey gelmedi..ruyamda ben cevap vermiyorum hep susuyorum karsisinda bazende olmayacagina dair seyler soyluyorum ama durumunada cok uzuluyorum..hep ruyamda birilerinin bana askla baktigini sarildigini goruyorum en son eski erkek arkadasimi bu cocugu birde baska birini onu tanimiyorum onu gordum..

simdi evliyim oyle ilgisiz bir esimde yok yani biz birbirimize asik olarak evlendik.yani normal kosullarda guzelde bir bayanim oyle icimde uhte kalan birseyde yok...esimde bir dedigimi iki etmez bazen ruyalrimdan bahsediyorum artik oda rahatsiz olmaya basladi..adam ruyalarimdakilerden beni kiskaniyor anlatmiyorum..ama her uyandigimda hep birinin uzuldugunu gormek benide uzuyor butun enerjimi goturuyor gun icersinde..sanki gercekten olayi yasiyorum..bugunde oyle oldu uzuntumden simdi uyuyamiyorum..yani anlatamam yasiyorum..ve taniyorum ruyamda gordugumude..gun icersinde entresan yerlerde karsilastim nette falan..hatta bende konustugum yerde kayitli oturum acmis..bende duydum bilg basinda degildim kesin o dedim gittim oydu..irkildim ne yalan soyleyim..sunuda soyleyim ona karsi sadece arkadasca bir sevgim var..

nasil bir yorumu olabilirki...

ya kimse yokmu ilk defa konu actim cevap alamiyorum nerden sorsam acaba bu yorumlari???

kafayi yiyicem uyuyamiyorum??

ruh hali ustumden kalkmis degil cok sacma

walla canım okudum konunu am abılınc altı dıyorum sadece.. ama ondan kactkca bununla daha cok karsılasacagına ınanıyorum kacma ve onemsemeden uzerıne gıt olayın.. nasıl bırsey oldugunu bılmıyorum ama emınım zordur.. ama canını sıkarsan hep onu hatırlatacak seyler gormeye baslarsın kı bu cok kötu bır durumdur..

saplantili sekilde ayni kisiyi gormek bilinc altina nasil soktum ben onu onu bile bilmiyorumki..dunya kadar insan varken baska bir yerde okudum biraz arastirdim 3 kisiler genelde dusundugu icin seni birebir aynisida olabiliyormus falan yaziyordu..simdi benim bu konuda bilgim yok hani duyan eden varsa belki aydinlatir diye dusundum...sonucta ruyalar insanlarin ikinci yuzleri yada yansimalari..

güvercin platonik aşkmış. eğer size aşıksa güvercin görmüş olmalıydınız. ben güvercin görmüştüm. bizim fakül. biroğlanda yanındaydı. yıllar sonra o çocuğun bana aşık olduğunu öğrendim. ben birine karşı ilgisi olduğunu fark etmiştim ama kendim olduğumu hiç düşünememişdim.:) işin garibi bir ark. deftere yazı yazmış..bende tesadüfen defterde bir şeye bakacaktım. bir baktım bir kızdan bahsediyorlar. konu neydi hatırlamıyorum ama içeriği hatırlıyorum. kendim olabileceğimi anlamamıştım :)... çok garip birşey.

ben ise başka birini beğeniyordum. o çocuğun bundan bahsettiğini hatırlıyorum ama :). yüzümde eski anılar canlandı şmdi :)

ben de üni.1 de iken sırıl sıklam aşıktım bir çocuğa. rüya ma geleyim :)... bana yağmur altın aşkını itiraf etti. ama ne varkı yıl sonunda başka kızla kol kola gördüm.

sevgi sözcüğünü kullanmak tam tersi size kızdığını söylemekmiş. yada bunun gibi birşey. tam tersi.. kafanızı takmayın. insan zihni enteresandır. ama sizin aklınızda onun bir gülüşü yer etmese görmezdiniz. mutlaka içsel olarak bir beğeniniz olmuştur.

zihniniz sizi yanıltmasın.

Dımı olabilir belinde dediğin gibidir...aman rüya diyip geciyorsun amaher zaman aynı rüya ve o kiside bana karsı kızgın değil bilhassa cok severde beni demek ay ne bilim bir daha görürsem soracağım ne isin var arkadasım rüyamda diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…