Baş yanına Cevşen koymanı tavsiye ederim hatt a her akşam yatmadan 3-5 sayfasını okuyup uyarsan bir daha musallat olmazlar. Kolay okunuyor. Duasız kalmaman duasıylaKızlarr merhaba.
Bu aralar sık sık rüya görüyorum. Hem çok derin uyuyorum hemde çok korkunç başka varlıklar üç harfli falan görüyorum. Önceden de olurdu ama bu aralar sıklaştı.
Mesela bu sabah rüyamda annemi üç harfli olarak gördüm. Rüyamda sabah uyanmışım ve annem işe gidiyor. Ben banyoya gidiyorum duş alcam daha sonra salona tekrar dönüyorum tv. nin sesini kısmak için. Kardeşimin odasından öksürük sesi geliyor odadan annem çıkıyor. Anne anne sen işe gitmedin mi az önce çıktın evden diyorum ses yok. Benim yüzüme bile bakmıyor. Kapıdan tam çıkarken anne konuşana diyorum bana bakarak ben senin annen değilim diyor anahtarı kapıyı kilitleyip alıyor. Çok korkarak uyandım. Dua okuyarak uyandım resmen. Geçen günde küçük küçük varlıkları 3 harfli olarak görmüştüm rüyamda. Çok gerçekçi rüyalar bir de.
Lütfen bunların ne anlama geldiği bilen biri varsa yazsın. Teşekkürler şimdiden.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Rüya Yorumları Rüyalarımda devamlı değişik varlıklar görüyorum. Rüya yorumu yapan ya da bilgisi olanlar var mı?
- Konu Sahibi Erosion
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rüya rüya anlamları