evet kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah test yaptım ve sonuç silik ikinci çizgi hamileyimmmm:)))))))))rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu darısı tüm isteyenlerin başına......
evet kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah test yaptım ve sonuç silik ikinci çizgi hamileyimmmm:)))))))))rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu darısı tüm isteyenlerin başına......
çook çook teşekkürler canlarımmm...allah sizlerede nasip etsin tez zamanda:Saruboceq: su canım benim adetim bir gün geçikti yani dün olmam gerekiyordu olmadım bu sabahta yaptım ve çıktı yarında doktora gidicem belirtilerim göğüslerim şişti ve daha önce hiç olmazdı göğüs uçlarım acıyor ayrıca bel ağrısı ve kasıklarda batmalarım vardı :ecrin_bebek::CüvCüv:
anladım canım. benimde belim çok ağrıyor aynı şekilde kasıklarımda da batma var ama benim göğüs ucum o kadar deil ama göğsüm çok acıyor. göğüslerimde şiş. benimde bugün adet olmam gerekiyodu.
inşallah hamilesindir canım benimde adetim hiç şaşmazdı hep gününde gelirdi bence test yap varsa zaten çıar silikte olsa çıkıyor yania.s.