Rüyalar ?

Ben de çok sık ortaokulda ya da lisede buluyorum kendimi. Eski arkadaşlarım, okul aynı, bahçe aynı her şey aynı. Derslerden kalmisim ve mezun olamamisim. Yıllar sonra ortaya çıkıyor bu durum ben tekrar okumak zorundaymisim okulu. Derslere devam etmemisim bu yüzden yine okulda kalacakmisim. Hocalar tanımıyor beni, notlar yok elimde, bazı sınavlara girmemisim falan. Öyle arada kalmış panik şekilde geçiyor rüyam. Hep aynı şey ama. Rüya sonunda ben mezun oldum diye hatırlıyorum. Bir türlü çözemedim bu rüyayı ben de.

aynısı benimde oluyo. yıllar sonra sınıf tekrarı yapmak zorundayım sürekli görüyorum. bilinçaltımızda ne var bizim

Canım ben direkt ilkokulumu görüyorum :) ortaokul lise falan değil. Direkt ilkokulum :)

O tamamen bilinç altı ben çocukken evimizin karşısında dere vardı oraya çingeneler çadır kurup ateş yakardı at arabaları falann vardı hatta bize gelip şu falan isterlerdi ve ben çok korkuyordum onlardan yaşım 30 oldu hala rüyamda yanlışlıkla onların çadırına girip kayboluyorum

Ay rüya yorumlayan birini buldum bari şunuda sorıyım ; kalan %10 luk kısmın yarısında da üniversite yollarında birini arıyo gözlerim sürekli her yere bakıyorum ama hiç bulamıyorum. Bu neden acaba birde kimi aradığımı bilmiyorum.

Belkide çocuk ruhlu olduğun içindir..

Anana kız benimkinde yorumlarının gece rüyamda perdeye Ömer ismini yazılmıştı :)

Anana kız benimkinde yorumlarının gece rüyamda perdeye Ömer ismini yazılmıştı :)
perde mahremi gizlemek anlamına gelir rüyasa görülen isim ise ismin anlamına göre yorumlanır ömer, Hak ile batını ayırt edebilen anlamı taşır. Birleştirecek olursak. Herşeyi içinize atan bi yapınız var bu size zarar veriyor. Bazı şeyler dile gelmeli. Ömer demek hayat yaşayış hakla batını ayırt etmek demek. Perde ise gizlemek. Bazı şeyleri içinizde yaşamak yerine o perdeyi açmanız gerekli. Ama mahremi bozmadan.:)

Kimi aradığına göre değişir:))
Ama rüyada okul görmek bakış açını değiştirmen için uyarıdır. Olaylara karşı olan tutumunu değiştirmen gerekiyor. Hayatla ilgili öğrenmeye devam edeceksin. Üniversite görmen ise rüyanım tam olarak devamı. Çünkü anlamı; sorunlara daha akılcı yaklaşacağın anlamına geliyor. Aile içinde oluşabilecek sıkıntıları profestonelce bertaraf edeceğine delalet.
Okuş ve sonra üniv görmek. Bu akılcı tutumu ve düşünce yapısını bi olay neticesinde edineceğin anlamına gelir:)
Öptüm:)

Saol canim ağzına saglik

Çooooook teşekkür ederim

Merhaba ,naçizane tavsiyemi belirtmek istedim bir fasit daireye dönüşmüş bilinçaltınız ve bu günlük hayatınızı da belki farketmeseniz de etkiliyor olmalı.Önce geçmişi bırakıp anın farkında olarak tadını çıkarıp geleceğe dair sağlıklı zinde açık bir bilinçaltı oluşturmanız gerekli. Bunun için önerebileceğim en geçerli ve etkili ve bedava çözüm olumlama videoları frekanslarına dikkat edin yalnız örneğin 432 hz theta frekans koşulsuz sevgi/ olumlama videosunu özellikle öneririm size bulamazsanız özelden link gönderirim yotube da var nettube ile indirebilirsiniz yatar pozisyonda beyninizi arındırıp karanlık sakin bi odanızda gözlerinizi kapatıp konsantre olarak yapınız. Bu tarz olumlamalar 21 gün boyunca bırakılmadan düzenli yapılırsa etki gösterir fakat inanın ilkinde bile etkisini hissedeceksiniz uzun yazmışım sıkmıyım sizi iyi sabahlar dilerim sevgiler

Çok çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim bunu, hemen bi araştırıyım bulamazsam mesaj atarım size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…