Rüyalar ?

Vellanyum

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
2.498
5.895
158
Selam sevgili hanımlar,

Az önce bir konu okurken bayadır kafamı kurcalayan birşeyi birde size anlatmak aklıma geldi... Ben rüyalarımda %90 aynı yerdeyim...
Bahsettiğim yer 6.sınıfa kadar okuduğum okul. Hep orda görüyorum kendimi, ya bahçesinde ya sınıflarında ya tuvaletinde yada dışında ama yakınında...
Kalan %10luk kısımda da genelde birini arıyorum.. Neden böyle, bi fikir yürütür müsünüz? Yada bilen biri şundan desin. Bilinçaltımda ne var da ben sürekli ben seneler önce dolaştığım yerlere gidiyorum? Acaba okulun i yerinde define varda omu giriyo rüyama ?

Varmı böyle bi durumda olan ?

Ekleme; ben rüyalarımda telefona,kağıda numara isim falan yazamıyorum. Ve eğer öyle bi durumdaysam rüyada olduğumu anlayıp 'rüyadayım ve şimdi gözlerimi açıp uyanıcam ' diyorum ve uyanıyorum... Hatta 2 hafta kadar önce tanımadığım bi kadını gördüm rüyada arkadaşımmış numaramı yazmam için teşefonunu uzatıyor. Ben tabi yazamayınca sesli olarak kadına 'oo ben rüyadaymışım neyse hadi ben gözlerimi açıp uyanıyorum, sende bu rüyayı görüyosan belki karşılaşırız tekrar' diyip uyanıyorum .
Bunu rüyamda 155 i aramaya çalışıp arayamayınca farketmiştim... Benim bilinçaltı çöplük kızlar kaçın kurtarın kendinizi

Son düzenleme:
Anlam olarak sorarsanız. Hayatınızda çekimser davrandığınız konularda cesaretli olmanız gerek. Girdiğiniz kapalı mekan başka hayatı tabir eder. Kaçırdığınız bitakım fırsatlar olabilir karşınıza yenileri çıkıyor ya da çıkacak olabilir.
Ay rüya tabiri yaptım
Yasak mı bilmiyorum ama çok severim rüya tabirini

Okulla ilgili unutamadığın anıların var mı?

Ya ben de ne gördüm bak, türk kahvesi yapmışım kahve makinasıyla. Diyorum ki bu gerçek kahve tadı mı, kahvenin ağır ağır pişmesi gerekir, böyle iki dakikada pişirerek kahveye haksızlık yapıyoruz diyorum... Çok kahve içmekten midir?

Ayy öyle mi o zaman sorum var hemen sorup gidicem
Komşumuz beni rüyasında saçlarımı rengarenk görmüş bunun yorumu mevcut mu :)

Ayy öyle mi o zaman sorum var hemen sorup gidicem
Komşumuz beni rüyasında saçlarımı rengarenk görmüş bunun yorumu mevcut mu :)
Birçok ilgi alanınızın olduğunu vebunların çoğunda başarılı olabileceğinizi görmüş. Yani bunu düşünmüş ve rüyasına girmiş.
Objektif yapınız var zeka olarakta. :)

tekrarlayan rüyalar psikolojide tranvaya işarettir bir çeşit bilincin unutmak istediği tranvayı tekrarlayan rüya ile bilinç rahatlatır kendini

Geleneklere bağlı bi düşünce yapınız var.
Bir diğer tabir olarakta size dost olacak imsanlar vae ya da olacak ama siz onların samimiyetlerinden şüphe duyacaksınız. ,:)
Ya kızlar yorumladım ama yasak değildir inşallah geyik falan yapıyoruz diye banlanmayak:)

bundan bir korku film senaryosu cikar bence okula gitmelisin seni cagiriyor saka bi yanada neden hep ayni ruya acaba aciklamasi vardir mutlaka

Ay kızlar öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için Topluca cevaplıyım ; hiçbir kötü olay, tranva yaşadığımı hatırlamıyorum. Hatta tam tersi okulumu çok severdim...

Tekrarlayan rüyalar tramvatiktir diye biliyorum.
Acikcasi cocuklugunuza inmek lazim :) orada muhtemelen hayatınızi etkileyecek bir sey yaşamışsiniz.

pes valla demin uyandığımda bunu düşünüyordum, bende ortaokulumu ve ortaokulumun yanındaki yolu görüyorum hep, yine o okulda ve o yoldaydım bu sabah.. sebebini bilmiyorum ama sallayacak olursam demekki ilk ergenlik çağları iz bırakıcı... neden ilkokul lise vs değilde ortaokul yani...

valla benim ilerde ortaokuldan birisiyle evleneceksiniz diyesim geldi

belki çok sevdiğiniz ve o yılları özlediğniz için sürekli rüyalarınıza giriyordur.

Tamamiyle psikolojik bi durum gecmiste senin unuttugunu zannettigin ama hafizanin ve psikolojinin unutmadigi derinlerde kalmis bi olay yasamis oldugun muhtemel

Kitabi ben okumadimda bi yakinim okumustu yanlis hatirlamiyorsam bir psikologun mu psikiyatristin mi meslek anilarini anlatiyormys orda yetiskin biri kendini ruyasinda devamli olarak essege donustugunu goruyormus cok detayli bilmiyorum hatirlamiyorumda zamanla bunun cocuklukta yasadigi bi olaydan kaynakli oldugunu cozmusler

Durumu yasayan kisinin cocuklukta yasadigi bi olay esnasinda dinledigi bi masalı kendisi unutmus ve hafizasinda yer edinmis dizinkide muhtemelen boyle bi durumdur

Kiz cocugu okumaz prosediruyle ilkokuldan alinanlardanim bende 5-6 yila yakin hemen hemwn her gece ruyamda kendimi okula giderken goruyordum ama ya ayakkabim yok ya cantam yok ya onlugum ya ayakkabimin bahcigi bi cogunda aglayarak uyaniyordum diyebilirim

Tahminen sizinkide boyle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…