Ya ben de ne gördüm bak, türk kahvesi yapmışım kahve makinasıyla. Diyorum ki bu gerçek kahve tadı mı, kahvenin ağır ağır pişmesi gerekir, böyle iki dakikada pişirerek kahveye haksızlık yapıyoruz diyorum...Anlam olarak sorarsanız. Hayatınızda çekimser davrandığınız konularda cesaretli olmanız gerek. Girdiğiniz kapalı mekan başka hayatı tabir eder. Kaçırdığınız bitakım fırsatlar olabilir karşınıza yenileri çıkıyor ya da çıkacak olabilir.
Ay rüya tabiri yaptım
Yasak mı bilmiyorum ama çok severim rüya tabirini
Ayy öyle mi o zaman sorum var hemen sorup gidicemAnlam olarak sorarsanız. Hayatınızda çekimser davrandığınız konularda cesaretli olmanız gerek. Girdiğiniz kapalı mekan başka hayatı tabir eder. Kaçırdığınız bitakım fırsatlar olabilir karşınıza yenileri çıkıyor ya da çıkacak olabilir.
Ay rüya tabiri yaptım
Yasak mı bilmiyorum ama çok severim rüya tabirini
Birçok ilgi alanınızın olduğunu vebunların çoğunda başarılı olabileceğinizi görmüş. Yani bunu düşünmüş ve rüyasına girmiş.Ayy öyle mi o zaman sorum var hemen sorup gidicem
Komşumuz beni rüyasında saçlarımı rengarenk görmüş bunun yorumu mevcut mu :)
Çok mersiBirçok ilgi alanınızın olduğunu vebunların çoğunda başarılı olabileceğinizi görmüş. Yani bunu düşünmüş ve rüyasına girmiş.
Objektif yapınız var zeka olarakta. :)
Okulla ilgili unutamadığın anıların var mı?
Ya ben de ne gördüm bak, türk kahvesi yapmışım kahve makinasıyla. Diyorum ki bu gerçek kahve tadı mı, kahvenin ağır ağır pişmesi gerekir, böyle iki dakikada pişirerek kahveye haksızlık yapıyoruz diyorum...Çok kahve içmekten midir?
Selam sevgili hanımlar,
Az önce bir konu okurken bayadır kafamı kurcalayan birşeyi birde size anlatmak aklıma geldi... Ben rüyalarımda %90 aynı yerdeyim...
Bahsettiğim yer 6.sınıfa kadar okuduğum okul. Hep orda görüyorum kendimi, ya bahçesinde ya sınıflarında ya tuvaletinde yada dışında ama yakınında...
Kalan %10luk kısımda da genelde birini arıyorum.. Neden böyle, bi fikir yürütür müsünüz? Yada bilen biri şundan desin. Bilinçaltımda ne var da ben sürekli ben seneler önce dolaştığım yerlere gidiyorum? Acaba okulun i yerinde define varda omu giriyo rüyama ?
Varmı böyle bi durumda olan ?
Tamamiyle psikolojik bi durum gecmiste senin unuttugunu zannettigin ama hafizanin ve psikolojinin unutmadigi derinlerde kalmis bi olay yasamis oldugun muhtemelSelam sevgili hanımlar,
Az önce bir konu okurken bayadır kafamı kurcalayan birşeyi birde size anlatmak aklıma geldi... Ben rüyalarımda %90 aynı yerdeyim...
Bahsettiğim yer 6.sınıfa kadar okuduğum okul. Hep orda görüyorum kendimi, ya bahçesinde ya sınıflarında ya tuvaletinde yada dışında ama yakınında...
Kalan %10luk kısımda da genelde birini arıyorum.. Neden böyle, bi fikir yürütür müsünüz? Yada bilen biri şundan desin. Bilinçaltımda ne var da ben sürekli ben seneler önce dolaştığım yerlere gidiyorum? Acaba okulun i yerinde define varda omu giriyo rüyama ?
Varmı böyle bi durumda olan ?
sayfa açılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?