Rüya Yorumları rüyada yeşil üzüm

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
449
363
Ankara
arkadaşlar bu ara fallara dadandım sevdiğim dönecek mi diye:(geçenlerde dua ettim ve uyurken allahım bi yol göster geleceği bir sen bilirsin dedim ve o gün sevgilimi elinde bir buketle gördüm.ama buket çiçekten değil üzümdendi en üstünde de yemyeşil bir üzüm vardı koruk(olmamış) gibiydi.sonra sevdiğim özür diliyordu.ardından beraber yemek yiyorduk.sonra hava çok sıcak olmaya başladı havada bulutlar vardı bir köşede de hava yorumcusu gibi büyücü gibi bir adam oturuyordu babamla onun yanına gidip soru soruyorduk adam böyle bi tuhaf pembe saçlı gözleri sürmeli sonra adam elimi tuttu on gün bu bulutlar havayı ısıtacak sonra normale dönecek dedi:(bilemedim nedir anlamı aranızda bu işten anlayan varsa yorumlarsa sevinirim

Rüya tamamen olumlu bir rüya fakat, bence hayatında olacaklara yön verecek bir rüya değil çünkü tamamen bir istek üzerine görülmüş. Bazı rüyalar vardır, aklına çok taktığın, çok istediğin için görürsün, bir yararı yada zararı yoktur, görmek istersin ve görürsün.. Sende olumlu bir cevap diye tutturmuşsun, ve olumlu bir cevap olacağını sana bildiren bir rüya görmüşsün Canım bence.. :) Tamamen zihnin sana yaptığı bir oyun..

Ladybird e katılıyorum canım. zaten bırak dönmesin. dönse hiçbişe eskisi gibi olmaz inan. emin ol karşına çok daha iyi birisi çıkacak, sen dua et bolca yeter ki.

Ladybird e katılıyorum canım. zaten bırak dönmesin. dönse hiçbişe eskisi gibi olmaz inan. emin ol karşına çok daha iyi birisi çıkacak, sen dua et bolca yeter ki.

işte daha iyisi yok hem aile olarak hem kişilik olarak ruh eşiyiz herşeyimiz uyumlu bilmiyorum belki çok istedim dönmesini.ben rüyamı şöyle yorumladım dönecek ama daha zamanı var.olmamış üzüm çünkü.tabi bilemiyorum üzüm rüyası hep iyiye yorumlanmış.ama dönse bile artık hiç bir lafına inanamam ki seviyorum asla bırakmam dedi yalan çıktı hala seviyorum dedi ama bakalım.bir aydır arayıp sormadıysa beklemek çok saçma

Back
X