Rüyamda askeri bir görev yapan bir üvey babam oluyor. İstanbuldayım. Ya orda okuyorum ya da tatile gelmişim hatırlamıyorum. Sanırım özel bir gün için alışveriş yapmam gerekiyor arkadaşımla markete gidiyorz. benim 2 adet kartım oluyor ama birini bizimkiler bilmiyor alışverişi ilk bilinen kartım ile yapıyorum daha sonra birşey unutuyorum markete dönüyorum onu da gizli olan kartımla alıyorum. neyse eve dönüp onları bırakıyorum babam olan adam bana yalan söyledin diyor bana anlamıyorum tepki vermiyorum. dışarı çıkıyoruz arkadaşımla tekrar bir cafedeyiz. Üvey babam beliriyor bana bugün marketteyken yanlışlıkla senin adına olan faturaları gördüm diyor. Bize param kalmadı demiştin ve o market fişlerin de kartımın içindeki para miktarları da yazılmış oluyor. tek tek söylüyor onları. neden gizledin sorun para değil yalan söylemen felan diyor. ben sinirleniyorum onlar benim gizli bilgilerim sen nasıl bakıyorsun onlara fişte yazmaz onlar seni şikayet ederm diye bağırıyorum yüzüne. ordan kaçıyorum yolda ağlamamak için eve gidiyorum annem beni görüyor kaçıyorum evden elinde telefon var aramış diye. ağlamak için yer aramaya başlıyorum peşimden geliyorlar . ama tam o anda uyandım. çok merak ettim. yorumlayabilecek biri var mı?
Son düzenleme: