RÜYADA TEST YAPTIĞINI GÖRÜP HAMİLE OLAN VARMI ?

Ben rüyada çok gördüm ama hiç birinde hamilelik olmadı yani piskolojik bir durum zaten ama görüp hamile olan var tabi ki :) enerjiye inanırım mesajılı rüyalar çok görürdüm önceden herkese anlatmamanı tavsiye ederim rüyalarınızı başkalarına anlattığınız zaman o enerjinin rüyanın verdiği mesaj bozuluyor gerçekten kendinize saklayın çok ilginç gördüğünüz rüyaları felan hayırlısı olsun

Ben test değil ama rüyamda çok güzel et görmüştüm

Evet, erken hamilelik testi yapıyordum rüyamda ve pozitif çıkıyordu. Ben sasarken arkadaşlarım çok seviniyordu. Birkaç gün sonrasında pozitif test sonucu aldım gerçekten ve çok şaşırdım, arkadaşlarimsa çok sevindiler rüyadaki gibi. Maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Ben… rüyamda test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Ama bebeğim down sendromlu yakın zamanda aldıracağım maalesef . Allah hayırlısını versin size
Lutfen sizin sagliginiza tehlike olusturmuyorsa sirf tercih icin boyle bisey yapmayin. Ya saglikliysa doktorlar yaniliyorsa O masumun kalbi olusmus atiyor gunaha girmeyin hem mukafati Allah katinda ne kadardir kim bilir imtihan icin gelmedikmi bu dunyaya Rabbim verdiyse kolayliginida verir İnsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…