Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim...Ben ilk hamileligimde rüyamda sıradayım görevli kadın geldi hamilesin dedi ben de ona emin misin dedim cevap vermedi sabah kalkıp test yaptım hamileydim ama kaybettim daha sonra da babamlara hamile olduğumu söylüyordum anında kanamam başlıyordu kimyasal gebelik yaşadım sonuncusunda da rüyamda uzanıp yatıyordum kucağıma bebek koydular sonraki günlerde de uyku ile uyanıklık arasında biri bana bir oğlun olacak adını Furkan koy hak ile batılı ayırt etsin dedi kalktım test yaptım hamileydim çok şükür su an 13. haftadayiz ve oğlum olacak inşallah
Amin hepimizeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim...
Rabbim herkese nasip eder inşallah
Ben korkuyorum test yapmaya... Ağlıcam strestenAmin hepimize
Ben adete 3 gün kala kan vermiştim 105 çıkmıştı adete 7 gün Kala laboquick testini yaptım silik çıkmıştıBen korkuyorum test yapmaya... Ağlıcam stresten
Ben korkuyorum yapamıyorum. Hatta evde toplu olarak aldığım testlerden 1 tane kalmıştı erken gebelik rüyamda da ondan yapıyodum... o test başucumda duruyoBen adete 3 gün kala kan vermiştim 105 çıkmıştı adete 7 gün Kala laboquick testini yaptım silik çıkmıştı
Benve yapBen korkuyorum yapamıyorum. Hatta evde toplu olarak aldığım testlerden 1 tane kalmıştı erken gebelik rüyamda da ondan yapıyodum... o test başucumda duruyo
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım... Vardır rabbimin bir bildiğiiiBen… rüyamda test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Ama bebeğim down sendromlu yakın zamanda aldıracağım maalesef . Allah hayırlısını versin size
Çok geçmiş olsun kesin mi down sendorumuBen… rüyamda test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Ama bebeğim down sendromlu yakın zamanda aldıracağım maalesef . Allah hayırlısını versin size
Söz adetim geçsin yapıcam Ayın 2 si gösteriyor adetBenve yapama idrara biraz sıkışıp
Evet kesinleştiÇok geçmiş olsun kesin mi down sendorumu
Rabbim yardımcın olsunEvet kesinleşti
Söz adetim geçsin yapıcam Ayın 2 si gösteriyor adet
Ben her ay mutlaka görüyorum böyle rüyalar ard ardaKızlar Merhaba,
Geçen hafta Pazartesiyi Salıya bağlayan gece rüyamda erken gebelik testi yaptığımı çizginin kopkoyu olduğunu gördüm hatta rüyada inanamayıp testi 2-3 defa kontrol ettim rüya bu galiba dedim olamaz hamile olamam dedim.
Bugün yani dün geceyi salıya bağlayan gece tam bir hafta ara ile yine hamilelik testi yaptığımı gördüm yine pozitifti.
Geçen hafta Cumadan beri de sırt ağrım çok fazla yakı yaptım geçti ama yine başladı. Cumartesi kasık ağrım oldu gün boyu(iş yapmıştım çünkü temizlik) gecesinde sanki sol kasığımda pıt pıt atan bişi vardı(damar atması gibi) ama ertesi gün geçmiş ara ara ağrı girip gitmişti. Şuan kasık ağrım yok sadece sırt ağrım var.Adetime 3 gün kaldı test yapamıyorum. korkuyorum...
İnşallah kalırsın rüyalı - rüyasıııızBen her ay mutlaka görüyorum böyle rüyalar ard ardaama hiç hamile kalamadım
Allah razı olsun çok sağolun 17. Haftam şuan haftaya 18 ve büyük ihtimalle haftaya alınacakRabbim yardımcın olsunne kadar zor olduğunu anlıyorum kaç haftalıkti
Aminnİnşallah kalırsın rüyalı - rüyasıııız
Önceden anlaşılmadi mi canım Rabbim yardımcın olsunAllah razı olsun çok sağolun 17. Haftam şuan haftaya 18 ve büyük ihtimalle haftaya alınacak