- 17 Mayıs 2010
- 1.656
- 1.053
- 32
-
- Konu Sahibi sensiz__asla123
ben girdim ruyana hihih
ablacım sen başkasın bambaşkasın
seviyorum seni
oyhh kurban olurum bende seni seviyorum cnm.
netten bir bak bakalim ne cikicak ben bilmiyorum tabirini
Arkadaşlar rüyada peçeli kadınlar gördüm siyah çarşafa bürünmüş 3 kadın..
biryeri arıyorlar bana doğru geliyorlardı ..
peçeli kadın ne demek ki gün boyu aklım takıldı
Bende böyle rüyalar görmüştüm hatta onların sadece gözleri görünüyor ya gözleri masmaviydi ben birinin elini öpüyordum başka bir rüyamda bana uzaktan keskin keskin bakıyordu. Nazar olduğunu söylemişlerdi.
Baktım tabirine, hayırlı ya da hayırsız olduğu belli değil diyor. Hayra yor bence ya da anlam yükleme canım. Zira bende geçen gün deodorant firması tarafından kaçırılıp, bileklerim tahriş olana kadar üzerimde deodorant denediklerini gördüm, sonra adamın teki beni kurtardı ona da kızdım ne kurtarıyosun bilader diye, üzerine araba sürüp ezdim onu.
rüya anlatmayacam ama şunu belirteyim peygamber efendimiz kötü bi rüya gördüğünde sol tarafına 3 kez tükürürmüş ve o rüya kötüysede iyiye dönermiş...ve yorum çok önemliymişş canlar
Birilerinin devamli gozu uzerinde, seni takip ediyolar ve bunun farkindasin.. bu uc kizdan zarar gorucegini dusunuyosun, ama bence sallama bile.. onlar oyle okuzun trene baktigi gibi bakip dursunlar, yakinina yaklastirma fazla kafi. Bu kisiler okuldan, is yerinden, yada arkadas ortamindan olabilir canim. Benim yorumum bu. Oyle ciddiye alinicak bir ruya gibi gelmedi bana.