• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyada kocam tarafından aldatılmak...

Gerçekte aldatılmaktan iyidir :)
anlamı ne ki acaba ??

Valla ben rüyamda gördükten kısa bir süre sonra öğrendim ama herkes icin geçerli değil bu. Zaten şüpheleniyordum rüyam bana pusula oldu sadece.

bu aldatma konularını çok mu düşünüosun? bilinçaltının yansıması olabilir.. eşine anlatma ama :)

Biri tarafından aldatılmak Allah ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. diyo rüya tabirlerinde

Son düzenleme:
bir kez mi gördün sürekli mi görüyorsun ?
Çok gerçekçi miydi ?

Ben rüyada gördüğüm gün aldatıldığımı öğrenmiştim

Gündüzleri çok fazla aldatılma hikayesi okuduğuna ve bilinçaltının buna tepki verdiğine de delalet ediyor olabilir :)))

Gündüzleri çok fazla aldatılma hikayesi okuduğuna ve bilinçaltının buna tepki verdiğine de delalet ediyor olabilir :)))

bir şekilde bir bilinçaltı bir his olduğu kesin ama illa ki aldatılmayı hissetmek olmayabilir bu benim gördüğüm rüyada ileriye dönüktü şimdiki halimizde değilde ilerde yapmış kocam bunu hem de ben den pek gizlemek gibi bir gayesi yoktu aşık olmuştu sanki

rastgele bir rüya diyebiliriz o zaman
ama her gün görüyorsan bi anlamı vardır diyecektim.

bende hep görürüm ki rüyalarımda genelde çıkar :1: ama Çok şükür bir şeyle karşılaşmadım :)))

Cutemom da yazınca korktum bak şimdi.
hatta biri daha konu açmıştı doğumuna 1 hafta vardı rüyasında görmüş ve hemen öğrenmişti.

yok hergün görmüyorum da erkek milletine de hiç güven olmaz
Erkek milletine güven olmaz ama aldatılma endişesiyle bugününü zehir etmenin de anlamı yok
böyle şeyler başına gelecekse ne yaparsan yap geliyor zaten...

Back
X