Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekte aldatılmaktan iyidir :)
anlamı ne ki acaba ??
Valla ben rüyamda gördükten kısa bir süre sonra öğrendim ama herkes icin geçerli değil bu. Zaten şüpheleniyordum rüyam bana pusula oldu sadece.
Biri tarafından aldatılmak Allah ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. diyo rüya tabirlerinde
bu aldatma konularını çok mu düşünüosun? bilinçaltının yansıması olabilir.. eşine anlatma ama :)
yok anlatır mıyım hiççok düşünmüyorum aslında ama dün kadının birinin davranışı canımı sıkmıştı belki olabilir bilinçaltı...
o zaman kesinlikle bilinçaltı ah biz kadınlar..![]()
bir kez mi gördün sürekli mi görüyorsun ?
Çok gerçekçi miydi ?
Gündüzleri çok fazla aldatılma hikayesi okuduğuna ve bilinçaltının buna tepki verdiğine de delalet ediyor olabilir :)))
Ben rüyada gördüğüm gün aldatıldığımı öğrenmiştim
yok hergün görmüyorum da erkek milletine de hiç güven olmazrastgele bir rüya diyebiliriz o zaman
ama her gün görüyorsan bi anlamı vardır diyecektim.
Erkek milletine güven olmaz ama aldatılma endişesiyle bugününü zehir etmenin de anlamı yokyok hergün görmüyorum da erkek milletine de hiç güven olmaz
Erkek milletine güven olmaz ama aldatılma endişesiyle bugününü zehir etmenin de anlamı yok
böyle şeyler başına gelecekse ne yaparsan yap geliyor zaten...