• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyada kadınlar görmek

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
selamlar herkese
uzun süredir yaşadığım bir sorun var
3 yıldır evliyim, eşimi seviyorum ve iyi bir cinsel hayatımız da var.
bekarken de cinsel isteğim ve bu konuları öğrenme merakım çoktu. çocukluğumdan beri diyebilirim hatta.
o yüzden açık saçık şeylere bakmak hoşuma giderdi, öğrenmeye çalışırdım.
malum o tür yayınlar da hep kadınlar ön plandadır görselliği ile.
evlenmeden önce tamamen bırakmıştım böyle şeyler izlemeyi.

ama şimdi hala ben rüyamda kadinlar görüyorum. bazen eşimle yakınlaştığımızı da görüyorum rüyamda. ama kadınları görünce uyandığımda canım sıkılıyor. bende bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. önceden izlediklerime de pisman oluyorum.
uyanık olduğumda kadınlar beni cinsel olarak uyarmıyor. ama rüyamda neden kadınları öptüğümü vs gördüğümü anlayamıyorum.

bir diğer konu da orgazm durumu.
ben eşimle ilişkide hiç orgazm olmadım. ama rüyamda tam uyanma öncesi bekarken de evlendikten sonra da orgazm oldum oluyorum. bekarken daha şiddetliydi ama şimdi eşimle orgazm olmasam da bi tatmine ulaştığım için çok nadir 6 ayda yılda bir oluyor. bekarken ayda bir kaç kez olurdu.

Böyle şeyler yasayan var mi
Psikologa gitmeyi düşündüm. ama su asamada gitmek icin cok musait durumda degilim ve kendimi hazir hissetmiyorum.

Eşimi görsel olarak da ruh olarak da çok seviyorum. Güzel bi ilişkimiz var. Hemen her gün de beraber oluyoruz yorgunluk ekstra işimiz olmadıkça. 30lu yaşların başındayız.

ve evet hamileyim. bu halde böyle bi rüya gördüğüm için harekete geçmek, sorunun çözümü için adım atmak istedim. :(

Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. :(

eşimle orgazm olamadığım dönemde ben de uykuda aniden orgazm oluyordum, herhangi bir rüya görmeden,
biraz araştırmıştım, cinsel ilişkide doyuma ulaşamayınca oluyormuş ve normalmiş

İçinde bastırılmış bir miktar lezbiyenlik duygusu olabilir. Bir çok arkadaşım var evlendikten sonra durduk yere kadınlara ilgi duyan vb. Tek senin başına gelen bir durum değil ama nasıl aşılır onu bilemeyeceğim.

bence rahatsiz olacaginiz bir durum yok ortada , rüyalarinizi kontrol edemezsiniz , kaldi ki insanlarin cinsel fantazileri sexs hayatini zenginlestirir :) bazen benim de böyle rüyalarim oluyor. karisik , grup yada lezbiyen iliski cok takilmiyorum acikcasi , tatminsiz bir iliski daha cok sebep oluyor ama sanirim cünkü evliligimin ilk yillarinda bende her defasinda orgazm olamazdim. tecrübe kazandikca gecti , mesela belli pozisyonlarda hic orgazm olamadigimi keyfettim filan. bence sagliklisiniz. orgazm icin farkli pozisyonlar deneyin , birde kegel egzersizleri var vaginadaki kaslarin calistirilmasina yönelik. egzersizleri düzenli yapanlarin daha kolay orgazm oldugunu okumustum bir yerlerde ama nerde hatirlamiyorum .

selamlar herkese
uzun süredir yaşadığım bir sorun var
3 yıldır evliyim, eşimi seviyorum ve iyi bir cinsel hayatımız da var.
bekarken de cinsel isteğim ve bu konuları öğrenme merakım çoktu. çocukluğumdan beri diyebilirim hatta.
o yüzden açık saçık şeylere bakmak hoşuma giderdi, öğrenmeye çalışırdım.
malum o tür yayınlar da hep kadınlar ön plandadır görselliği ile.
evlenmeden önce tamamen bırakmıştım böyle şeyler izlemeyi.

ama şimdi hala ben rüyamda kadinlar görüyorum. bazen eşimle yakınlaştığımızı da görüyorum rüyamda. ama kadınları görünce uyandığımda canım sıkılıyor. bende bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. önceden izlediklerime de pisman oluyorum.
uyanık olduğumda kadınlar beni cinsel olarak uyarmıyor. ama rüyamda neden kadınları öptüğümü vs gördüğümü anlayamıyorum.

bir diğer konu da orgazm durumu.
ben eşimle ilişkide hiç orgazm olmadım. ama rüyamda tam uyanma öncesi bekarken de evlendikten sonra da orgazm oldum oluyorum. bekarken daha şiddetliydi ama şimdi eşimle orgazm olmasam da bi tatmine ulaştığım için çok nadir 6 ayda yılda bir oluyor. bekarken ayda bir kaç kez olurdu.

Böyle şeyler yasayan var mi
Psikologa gitmeyi düşündüm. ama su asamada gitmek icin cok musait durumda degilim ve kendimi hazir hissetmiyorum.

Eşimi görsel olarak da ruh olarak da çok seviyorum. Güzel bi ilişkimiz var. Hemen her gün de beraber oluyoruz yorgunluk ekstra işimiz olmadıkça. 30lu yaşların başındayız.

ve evet hamileyim. bu halde böyle bi rüya gördüğüm için harekete geçmek, sorunun çözümü için adım atmak istedim.

Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben okumustum bu genelde kadınların hormonlarının yüksek olduğunu dönemlerde görülebilen bir ruyaymis. Zaten kendiniz diyorsunuz normal hayatta kadınlara ilgi duymuyorum kocamı seviyorum diye sıkıntı yok yani içiniz rahat olsun

Back