Rüyada hamile olduğunu görüp hamile olanlar

nesrinnur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
107
47
Arkadaşlar yeni evliyim ve gebelik planımız yok korunmuyoruz ama herhangi bir çocuk isteğimiz de yok . Ben bu ay 2 kez rüyamda hamile olduğumu gördüm ilkinde 5 Tane gebelik testinin pozitif çıktığını gördüm önümde duruyodu . Bugün de karnımın büyümüş oldunu görüyordum ayna karşısında . Anlamlarına baktım da çocuk sahibi olmaya işarettir diyo . Rüyada kendisini hamile görüp gerçekten hamile olduğunu öğrenen varmı .

Sizin acaba bilinaltınızda çocukla ilgili korkular mı var. Çocuk düşünmüyormuşsunuz ya belki hamile kalmaktan korktugunuz için rüyalarınıza giriyordur.

Sizin acaba bilinaltınızda çocukla ilgili korkular mı var. Çocuk düşünmüyormuşsunuz ya belki hamile kalmaktan korktugunuz için rüyalarınıza giriyordur.
Hayır tam tersi olsada olur olmasa da olur . Ne korkum var ne bir isteğim

Beeen iki yıldır istiyoruz tedavi sürecide oldu ama olumsuz sonuçlandı
Bu ay rüyamda gordum ama normal bir rüya gibi değildi onceden de çok görmüştüm ama bu çok duygulu bir rüyaydı adete o ruyayı yaşayarak uyandım bir hafta sonrada hiç beklemediğim anda hamıleliğimi öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…