• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rüyada gebe kaldığını görmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rosewitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
71
51
3
28
Kızlar merhaba. Bu gece rüyamda eşimin bana hamile olduğumu söylediğini gördüm. Eşime diyorum ki hayır değilim daha adetime 10 gün var diyorum. Yok test yapacaksın dedi ve test alıp geldi. Yaptım pozitif çıktı. Sonra o kadar sevirmiştim ki. Gelip buraya yazmıştım.bakın pko bi engel değildir kendiliğinden hamile kaldım diye. Sonra uyandım tabi. Ama arkadaşımın korunduğu halde rüyasında hamile kaldığını görüp test yaptığını ve pozitif çıktığını hatırladım. Onun da adetine 10 gün vardı. Ve şu an çocuğu var. Sizler arasında rüyasında hamile olduğunu görüp hamile kalan var mı aceba. Takmıyorum diyorum ama çok takıyorum sanırım pko yüzünden😓😓

Ben rüyamda çocuk doğurdum ve evime geldim bebeğimle emzirdim onu eşimle vakit geçirdim ama uyanınca rüya olduğunu anladım ama o kadar güzel bı ruyaydiki anlatamam sanki gerçekti off bu pko bizi mahvetti galiba bütün piskoloji altustt

Ben rüyamda çocuk doğurdum ve evime geldim bebeğimle emzirdim onu eşimle vakit geçirdim ama uyanınca rüya olduğunu anladım ama o kadar güzel bı ruyaydiki anlatamam sanki gerçekti off bu pko bizi mahvetti galiba bütün piskoloji altustt

Evet ya. Gerçekten kötü bişeymiş. Bana 18 yaşımda pko olduğunu ve çocuğum olmayacağını net bir şekilde söyleyen doktoru ve o yıkıldığım anı hatırlıyorum. Eşime nişanlıyken de bunu ifade ettim. Allahtan dedi. Ama kendimi kötü hissediyorum. O bu kadar çocuk isterken😓

Evet benimkinde aynı napalim Allah'tan gelen bişey ağlamamak için kendimi zor tuttugumu gorupte konuları değiştirmesi bebekli bı dizi varsa değiştirmesi bebekli arkadaşlarıyla görüşmesi ne biliyim işte olee

Bende her ay bebeğim olduğunu görüyorum ama sonuç hep hüsran :) annemin kuzenlerimin rüyalarına bile girmiş bebeğin oluyordu diye ama 14 ay oldu hamile kalamadım, bende de pko var ilaca başladım artık. Çok istediğimiz için böyle oluyor bence rüyalara çok takılmamak lazım

Evet benimkinde aynı napalim Allah'tan gelen bişey ağlamamak için kendimi zor tuttugumu gorupte konuları değiştirmesi bebekli bı dizi varsa değiştirmesi bebekli arkadaşlarıyla görüşmesi ne biliyim işte olee

Kıyamam yaa😣 ama şöyle bişey var. Erkekte sorun olunca biraz zor oluyor bebek. Polikistik olan çok kişi tanıyorum. Hepsi tüp bebekle hamile kaldı. Herkes ister normal yolla hamile kalmak. Ama buna da şükür bi umut var çünkü. Allah hayırlı zamanında bebeğini kucağına verir inşallah

Bende her ay bebeğim olduğunu görüyorum ama sonuç hep hüsran :) annemin kuzenlerimin rüyalarına bile girmiş bebeğin oluyordu diye ama 14 ay oldu hamile kalamadım, bende de pko var ilaca başladım artık. Çok istediğimiz için böyle oluyor bence rüyalara çok takılmamak lazım

Ne ilacı kullanıyorsunuz?

Kıyamam yaa😣 ama şöyle bişey var. Erkekte sorun olunca biraz zor oluyor bebek. Polikistik olan çok kişi tanıyorum. Hepsi tüp bebekle hamile kaldı. Herkes ister normal yolla hamile kalmak. Ama buna da şükür bi umut var çünkü. Allah hayırlı zamanında bebeğini kucağına verir inşallah
İnşallah hayırlı zaman da hayırlı evlat

Hakkınızda hayırlısı olsun. Doktor bana 1 sene bekle dedi. Adetin düzenli sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi. Zaman herşeyin ilacıdır bekleyip görücez

Bende 1 sene bekledim daha 2 ay oldu pko olduğumu öğreneli bilsem daha önce başlardım. Eğer istiyorsanız bence 1 seneyi beklemeyin hormon düzeylerinize bakılsın ne gerekiyorsa başlansın çok hızlı ilerlemiyor zaten maalesef bu süreç. Benim de adetim düzenliydi her zaman ama hiç beklemediğim bişey çıktı karşıma, pko belirtisi olarak sadece kilo ve sivilce problemi yaşıyorum bunlar da hiç aklıma getirmemişti açıkçası

Bende 1 sene bekledim daha 2 ay oldu pko olduğumu öğreneli bilsem daha önce başlardım. Eğer istiyorsanız bence 1 seneyi beklemeyin hormon düzeylerinize bakılsın ne gerekiyorsa başlansın çok hızlı ilerlemiyor zaten maalesef bu süreç. Benim de adetim düzenliydi her zaman ama hiç beklemediğim bişey çıktı karşıma, pko belirtisi olarak sadece kilo ve sivilce problemi yaşıyorum bunlar da hiç aklıma getirmemişti açıkçası

Ben kıllanma ve kilo verememekten şüphelenerek gitmiştim. Bi kaç ay daha beklicem. Olmazsa dediğiniz gibi yaparım.

Ben gordum canim. Rahmetli babaannem mujdeledi. Reglime 6 gun kala ogrendim hemde ucuz bir testle. Erkek bebek tutuyordu kucagindan, diyorum babaanne kimin bu bebek, gozleriyle beni isaret ediyordu senin gibisinden. . Ertesi gun test aldim esime demedim tabi cunku asla inanmaz ve sacmalama derdi.. Gizlice testi yaptim ve gebe oldugumu ogrendim gercekten, esim uyandiginda ona dedigimde inanamadi. Agladik sarildik. . 9 ay sonra da bir erkek evladim oldu.. Ruyalarima cok inanirim. Simdiye kadar hepsi cikti ruyalarimin ama buna inanamamistim. Esim uyuyodu, ben sabah sabah tuvalete sarilarak aglamistim beklemiyordum cunku.. Allah insallah sizleri ve nerede ne kadar evlat hasreti cekenler varsa hepinizi mujdelendirsjn insallah..

Ben gordum canim. Rahmetli babaannem mujdeledi. Reglime 6 gun kala ogrendim hemde ucuz bir testle. Erkek bebek tutuyordu kucagindan, diyorum babaanne kimin bu bebek, gozleriyle beni isaret ediyordu senin gibisinden. . Ertesi gun test aldim esime demedim tabi cunku asla inanmaz ve sacmalama derdi.. Gizlice testi yaptim ve gebe oldugumu ogrendim gercekten, esim uyandiginda ona dedigimde inanamadi. Agladik sarildik. . 9 ay sonra da bir erkek evladim oldu.. Ruyalarima cok inanirim. Simdiye kadar hepsi cikti ruyalarimin ama buna inanamamistim. Esim uyuyodu, ben sabah sabah tuvalete sarilarak aglamistim beklemiyordum cunku.. Allah insallah sizleri ve nerede ne kadar evlat hasreti cekenler varsa hepinizi mujdelendirsjn insallah..

Benim de rüyalarım çıkar ama bilmiyorum tabi Allah bilir. Ne güzel bi hikaye Allah bağışlasın oğlunuzu. Bize de nasip olur inşallah

PKO çocuk olmasına engel değil, sadece süreci uzatıyor. Yani hiç olmaz diye birşey yok. Onu diyen doktoru değiştir istersen?

Rüyada görülen bebek/ hamilelik güzele, iyiye yorumlanır. Mutlu, bereketli, huzurlu bir haneye çıkar. Bekarlar evlenir, hastalar şifa bulur, evliler çocuk sahibi olur. Rüyayı, iyisiyle kötüsüyle kimseye anlatma.

Ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm, 2 ay sonra gerçekleşti, her ikisinde de.

• Beğen
Reactions: H M
Çok güzel ya, allah analı babalı büyütsün.

Back