rüyada eski sevgiliyi görmek

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.063
9.559
398
Kızlar evliyim öncelikle onu söyleyeyim ve bu eski sevgili dediğim şahısla öyle çok bir yaşanmışlığımız yoktu, sadece hiç bir şey söylemeden beni terketmişti.Aklımda fikrimde yok, ama tesadüf ki eşim ben ve bu kişi aynı kurumda çalışıyoruz. İşle ilgili de konuşuyoruz arada mecburen. Bu şahıs da evli. Alakasız bir şekilde arada bir rüyamda görüyorum her seferinde eşim de var ama onunki hiç yok. Artık rahatsız olmaya ve kendime kızmaya başladım ne alaka yahu diye.

Artık sinirlerim bozuluyor ve kimseyle de paylaşamıyorum bu durumu. Bunu yaşayan var mı? Yorum istiyorum...

Eşinizi geçmişi biliyor mu,belki onunla konuşursanız rahatlarsınız

Eşinizi geçmişi biliyor mu,belki onunla konuşursanız rahatlarsınız
Biliyor ve tanıyor. Eşime sadece geçmişte kısa bir ilişkimiz oldu dedim, o sırada yemek yiyorduk ve iştahım kaçtı benim dedi başka bir şey söylemedim zaten söylenecek çok da bir şey yoktu.

Tekrar bahsedersem aklına farklı şeyler gelir diye düşünüyorum.

Biliyor ve tanıyor. Eşime sadece geçmişte kısa bir ilişkimiz oldu dedim, o sırada yemek yiyorduk ve iştahım kaçtı benim dedi başka bir şey söylemedim zaten söylenecek çok da bir şey yoktu.

Yoo bu kadarı yeterli bazen saklanan bişe de yük yapabiliyor o bağlamda sordum,çok üzerinde durmayın bence rüyalardan sorumlu değiliz

Üstünüz açık kamıştır uyurken, bi anlam yuklemeyin bosuna.
Arti rahatsiz olmanizda guzel bisey, sonucta boyle bir istegin sizi nasil igrendirdigini biliyorsunuz. Ki igrendirmelide...

Cok kotu bi durum bence.. ruya degil, hepinizin ayni yerde calismasi : (

Esinle sorunlarınız falan var mi bu donemde, onunla olsa yaşamazdım diye dusundun mu hiç? Rüyalara çok takılma ve sakin esine söyleme. Üzerinde düşünme ve kendini suçlama hükmedemedigin durumlar icin.

şeytanın vesvesesi ayetel kursiyi okuyup oyle yatın şeytan zayıf noktalardan yaklaşmaya bayılır rüyalarda şeytani ciddiye almayın

Zaten bir kere gördükten sonra neden gördüm diye kafaya takmışsınızdır muhtemelen o yüzden görüyorsunuz. Eşinize söylemeyin boş yere canınız sıkılmasın hiç.

Ayni isyerinde calistiginiza gore eski sevgiliniz mis birde ruyada gorebilirsiniz fazla takilmayin.
Ayni isyerinde çalismaniz da hos degil bana gore heleki bu zamanda tehlikeli sular.

Sakın eşinize anlatmayın çok yanlış anlar.. Bence siz de bi anlam yüklemeyin rüya işte.. Bazen insan saçmasapan bişeyler de görebiliyo..

Terk edildiğin için bence gururun kırılmış bunuda içine atmışsın
Oluyor böyle
Çok takılcak bir durum değil
Bende ne eksikti neden olmadı diye soruyor insan kendine ister istemez

Gün içerisinde herhangi bir şekilde aklınıza geldiğinde ‘aman düşünmeyeyim şimdi böyle’ gibi aklınızdan uzaklaştırmaya çalışırsanız bilinç altınızda da yer edebilir. Bununla ilgili bilimsel araştırma makaleleri okumuştum da, herhangi bir şeyden korkuyorsunuz mesela, uyumadan önce ay düşünmeyeyim şimdi onu derseniz rüyanızda görüyorsunuz. Yani derinlere atmak yerine o an o düşüncenizin tamamlanmasına izin vermeniz gerekiyor. Sürekli aynı ortamda bulunduğunuz için böyle bir durumun olabileceğini düşündüm, yanlış anlamayın lütfen.

Rüya normal bnde eskı sevgililerimi görüyorum :işsiz: Düşünmüyorumda hç .
Diyom bi yerım açık kaldı .
Ama sizin şu aynı yerde çlışmanız ne fena yaaaa o_O

Esinle sorunlarınız falan var mi bu donemde, onunla olsa yaşamazdım diye dusundun mu hiç? Rüyalara çok takılma ve sakin esine söyleme. Üzerinde düşünme ve kendini suçlama hükmedemedigin durumlar icin.
Evet sorunlar yaşadık ve yeni düzeliyoruz son zamanlarda, şimdi de habire rüya görünce sinirim bozuldu. Rüyamda sadece yüzünü görüyorum aynı ortamdayız öyle bir konuşma vs yok.

Ayni isyerinde calistiginiza gore eski sevgiliniz mis birde ruyada gorebilirsiniz fazla takilmayin.
Ayni isyerinde çalismaniz da hos degil bana gore heleki bu zamanda tehlikeli sular.
Birbirimizi görmüyoruz aynı kurum ama farklı branşlar binalar falan hep farklı.

terkedildiğin için bilinçaltının bir oyunu olmuş.. tıpkı benim almak isteyip bedeni kalmayınca alamadığım kazağı her akşam rüyamda görmem gibi, beynimizin minnak oyunu :)

Back
X