B bbsbbs Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2020 11 3 1 16 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi bbsbbs #1 kızlar 12 haftalık hamileyim rüyamda kız bebek emzirirken gördüm bu bebeğimin kız olacağına işaret midir? Kız emzirirken görüp oğlu olan oldu mu hiç?
kızlar 12 haftalık hamileyim rüyamda kız bebek emzirirken gördüm bu bebeğimin kız olacağına işaret midir? Kız emzirirken görüp oğlu olan oldu mu hiç?
C Cicekkk123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2019 132 68 28 33 16 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi bbsbbs #2 bbsbbs .!.: kızlar 12 haftalık hamileyim rüyamda kız bebek emzirirken gördüm bu bebeğimin kız olacağına işaret midir? Kız emzirirken görüp oğlu olan oldu mu hiç? Genişletmek için tıkla... Bende aynı rüyayı gormustum kızım olucak insallah. Sen erkek mi olsun istiyosun?
bbsbbs .!.: kızlar 12 haftalık hamileyim rüyamda kız bebek emzirirken gördüm bu bebeğimin kız olacağına işaret midir? Kız emzirirken görüp oğlu olan oldu mu hiç? Genişletmek için tıkla... Bende aynı rüyayı gormustum kızım olucak insallah. Sen erkek mi olsun istiyosun?
B bbsbbs Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2020 11 3 1 16 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi bbsbbs #3 Tabi ki önce sağlık önemli olan ama gönlümden geçen erkek benim de Seninki kaçıncı haftada belli oldu
Tabi ki önce sağlık önemli olan ama gönlümden geçen erkek benim de Seninki kaçıncı haftada belli oldu