Doğuma Hazırlık Rüyada Doktorun kız olcak demesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Merhaba hanımlar ya ben sürekli rüyamda doktora gittiğimi ultrasonda doktorun kızın olcak dediğini görüyorum cinsiyetimiz belli yinede sorayım dedim gecende erkek bebek gördüm mavi bebek arabası içinde benim gibi rüya gören varmı ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu cevap yazarsanız sevinirim

Canım ben de oğluma hamileyken ruyamda hep kız bebek görüyodum, ultrasonda da dr kız diyodu. Kızıma hamileyken de hep erkek bebek görmüştüm

İşte işin ilginç yanı 4 kez kız cinsiyeti öğrendikten sonra erkek bebek gördüm mavi bebek arabası içinde çok tatlı bi cocuktu bakalım hayırlısı :)

İşte işin ilginç yanı 4 kez kız cinsiyeti öğrendikten sonra erkek bebek gördüm mavi bebek arabası içinde çok tatlı bi cocuktu bakalım hayırlısı :)

Acaba erkek bebek istiyordunuz bilinçaltınızıa öylemi yerleşti??
Ben kızıma hamileyken rüyamda kayınvaldem bana kızın olacak diyordu. simdi ikinciye hamileyim rüyamda eşim ultrasona bakıp erkek olacak dedi ve ikiside çıktı. hatta bu hamileliğimde iki kezde doktor rüyaöda gördüm oglun olacak diyorlardı.

Kızıma hamileyken bende rüyamda doktora gitmişim doktor ultrasondan bana gösteriyordu bak kızın olacak diye simdi oğluma hamileyim bunda da oğlan gördüm rüyamda buda doğrucikti..

Kızıma hamileyken bende rüyamda doktora gitmişim doktor ultrasondan bana gösteriyordu bak kızın olacak diye simdi oğluma hamileyim bunda da oğlan gördüm rüyamda buda doğrucikti..
Evet oğlum olcak 3 doktorda erkek dedi 20 haftalık hamileyim e artık değişmez bence hayırlısı 😀

Doktor kız dediyse erkek olma olasılığı çok düşük ama erkek deyip kız çıkanlar olmuyor değil 20-24 haftadaki detaylı usg de bebeğin her şeyine bakılıyor ya orda doktora cinsiyetini tekrar sorun o net sonuç😂

Back
X