Rüya Yorumları Rüyada Deve Görmek

guase13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
473
1
günaydın bayanlar ben dün gece bir rüya gördüm aslında çok yoğun rüyalar görürürüm genelde karışıktır neyse dün nişanlımla bi yerdeyiz gezmek içinmi yoksa bi yerdenmi dönüyoruz bilmiyorum market bakkal gibi bir yerde var oda bana bunumu alsam şunumu alayım die konusuyor bende kızıyorum hatta( kilo alıcaz diye) ben yemem diorum (şu sıra düğün öncesi zayıflama isteğimiz var) neyse o sırada bir erkek yaklaşıyor yanımıza aaa tanıdık geliyor orda çalışıyor sanırım lisedenmi ne böyle hafif kro ama mahsun bi çocuk onu görüyorum bana azcık ilgi duyduğunuda biliyordum karşılasınca bende selam veriyorum çok geçmiyor nişanlımla konusurken bir el omzumda yakınca bi bakıyorum o çocuk itiyorum neyse nişanlım tuvalete girmek istiyor giriyor bende giriyorum bi bakıyorum bir deve ama içerde insanalr falan var hatta sanırım devenin dilinide görüyorum içerde ağır bi koku da var deveyi ordan çıkarıyorlar döndürücekler geri geri iterken nişanlımın tuvaletinin içine doğru giriyor deve, aklım çıkıyor tabi sonra birşey yok gibi bende tuvalete giriyorum ama küçük tuvaletemi yapıp kalkıyorum ama bi bakıyorum afedersiniz kakalar kocaman ay diyorum nasıl olur ben yapmadım içeriside nasıl pis nişanlım kapıya vuruyor ama ben sudamı yok artık bilmiyorum utanıyorum oda içeri giriyor diorum ben yapmadım tuvalet esnasında birde oranın yerli kızlarıyla ilgilide birşey olmuştu içerimi girmekmi istediler ne öle birşey karışık orası hatırlamıyorum rüyam hayır olsun:18:

X