Doğuma Hazırlık Rüyada cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Selam bayanlar rüyamda iki kez doktor kızın olcak diyodu benim gibi rüya görüp kız doğuran varmı bide tatlı cok yiyorum 3 aya girdim hiç kusmadım ve göbeğim cıkmadı görenler diyo erkek olcak sizce cinsiyeti nedir bebeğimin çok merak ediyorum:anneadayı::emir_bebek::KK200:
_20190422_135446.webp

Selam bayanlar rüyamda iki kez doktor kızın olcak diyodu benim gibi rüya görüp kız doğuran varmı bide tatlı cok yiyorum 3 aya girdim hiç kusmadım ve göbeğim cıkmadı görenler diyo erkek olcak sizce cinsiyeti nedir bebeğimin çok merak ediyorum:anneadayı::emir_bebek::KK200:Eki Görüntüle 2265518
cnm doktor demise kızdır sağlıklı oluşumlarda daha benim beli değil nekadarlik

Selam bayanlar rüyamda iki kez doktor kızın olcak diyodu benim gibi rüya görüp kız doğuran varmı bide tatlı cok yiyorum 3 aya girdim hiç kusmadım ve göbeğim cıkmadı görenler diyo erkek olcak sizce cinsiyeti nedir bebeğimin çok merak ediyorum:anneadayı::emir_bebek::KK200:
canım aynıyız senle bende 3.aya girdim hiç kusmadım göbeğimde yok. ve ben hamile olmadan öncede hep kız görürdüm. yine kız diye içime doğuyo. bide ne sorcam sana. bebişin kalp atısını duydunmu? duyduysan nabzı kaç atıyo ??

canım aynıyız senle bende 3.aya girdim hiç kusmadım göbeğimde yok. ve ben hamile olmadan öncede hep kız görürdüm. yine kız diye içime doğuyo. bide ne sorcam sana. bebişin kalp atısını duydunmu? duyduysan nabzı kaç atıyo ??
Valla hiç bilmiyorum ki haziranda gitcem özele bakalım doktor insallah söyler cinsiyeti
_20190422_135446.webp
:anneadayı:

Hamile kaldigi mi ogrenemden once ruyamd oglum oluyordu kizim oldu.
Hamile kaldiktan sonra hep erkek bebek gordum oglum olcK 😁

Bende daha hamile olduğumu bilmeden rüyamda kız bebek dünyaya getirdim.
Sonra kusmadım göbeğim yeni çıkıyor karnımı gören herkes oğlan diyo.
Geçen hafta yine rüyamda kız gördüm..
Herhes oğlan diyince bende oğlan beklemeye başladım 😇
Bu hafta belli olacak insallah benim bakalım rüyalar tersine mi çıkar yoksa mesaj doğru muydu görücem

Benim ilk kızımda rüyamda kayınvaldem ultrasona bakıp bu bebek kız dedi ve kızım oldu. simdi yine hamileyim ve bu kezde rüyamda eşim ultrasona bakıp bu bebek erkek diyor ama henüz bilmiyoruz öğrenince yazarım.

Back
X