- 4 Temmuz 2015
- 66
- 137
- 93
- 29
- Konu Sahibi gizemcik540
-
Rüyamda kucagıma kız bebek verdiler oglum oldu bende tutmadıArkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Şu an merak ediyorum rüyasında görüp cinsiyeti doğru çıkan var mı :)
Hayırlı olsun, cinsiyetinz belli oldu mu acaba, bende cok değişik rüyalar görüyorumArkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Şu an merak ediyorum rüyasında görüp cinsiyeti doğru çıkan var mı :)
Evet belli oldu rüyamdaki gibi erkek bir bebişim olacakHayırlı olsun, cinsiyetinz belli oldu mu acaba, bende cok değişik rüyalar görüyorum
HahahahAnam konu eskiymiş, hortlamış
Genelde anneye malum oluyor ama hayırlısı sağlıkla alın bebeğinizi inş kucağınızaArkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Şu an merak ediyorum rüyasında görüp cinsiyeti doğru çıkan var mı :)
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❣ bende cok değişik bir ruya gördm, dua istesem benım de hayırlı sağlıklı salih bir Oğul istiyrom, hamılenın duası kabul olur mşEvet belli oldu rüyamdaki gibi erkek bir bebişim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?